Libnet.ro
UNICEF

08:30

Consiliul General a aprobat infiintarea celor zece companii propuse de primarul Gabriela Firea. Primaria Bucuresti intra in afaceri cu energie, constructii, turism si parcari, spatii verzi.

Hotnews Hotnews,
 Consiliul General a aprobat infiintarea celor zece companii propuse de primarul Gabriela Firea. Primaria Bucuresti intra in afaceri cu energie, constructii, turism si parcari, spatii verzi.

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat miercuri infiintarea a zece companii pe actiuni propuse deprimarul general Gabriela Firea. Acestea vor avea actionar majoritarMunicipiul Bucuresti, prin Consiliul General al Municipiului Bucuresti99,9%) si SC Service Ciclop SA 0,1%), o alta companie amunicipalitatii. Societatile se vor ocupa de: activitati de arhitectura, inginerie si servicii de consultanta, producerea, transportul sidistributia energiei electrice, consolidari, constructia de drumuri sipoduri, gestionarea locurilor de parcare, managementul traficului,activitati medicale, turism, administrarea spatiilor verzi si agrement. Reprezentantii PNL si USR in CGMB spun ca vor ataca proiectele in contencios administrativ deoarece nu au fost adoptate cu vot de doua treimi. continuă pe Hotnews

Consiliul General al Municipiului Bucuresti discuta, miercuri, infiintarea a zece firme ale Primariei Capitalei. Cine sustine si cine se opune initiativei

Consiliul General al Municipiului Bucuresti decide, miercuri, daca aproba infiintarea a zece firme, al caror actionar majoritar e Primaria Capitalei. Opozitia din Consiliul General contesta initiativa majoritatii PSD-ALDE, in timp ce reprezentantii Puterii considera ca oamenii care se opun acestei initiative vor, de fapt, sa se impotriveasca eficientizarii administratiei.

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat strategia de transport pentru Bucuresti - Ilfov pe urmatorii 15 ani. Planul de Mobilitate Urbana Durabila: noi linii de metrou si tramvai, parcari parkride si 250 km de piste pentru biciclete, dar si

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat miercuri Planul de Mobilitate Urbana Durabila 2016-2030 pentru Regiunea Bucuresti - Ilfov. Documentul reprezinta strategia de transport pentru aceastaregiune, pe urmatorii 15 ani. In linii mari, se propune dezvoltarea transportului public -extinderea metroului si a liniilor de tramvai, culoare rapide de la estla vest si de la nord la sub pentru tramvai si autobuz, benzi unicepentru transportul public, realizarea unei retele de 250 km piste pentru biciclete si eliberarea trotuarelor de masini. Strategia urmarestedescurajarea utilizarii masinilor personale, in principal prineliminarea parcarilor fara plata si cresterea tarifului pentru parcarile publice pana la 1 euro/ora. In plus, sunt prevazute doar doua proiectede extindere a retelei de strazi - largirea strazii Fabrica de Glucozasi extindere bd. Timisoara.

Strategia de transport pentru Bucuresti - Ilfov pe urmatorii 15 ani, APROBATA in Consiliul General. Cum imparte FIREA bugetul

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat strategia de transport pentru Bucuresti - Ilfov pe urmatorii 15 ani. Potrivit unui comunicat al PMB, proiectul de Hotarare privind Planul de Mobilitate Urbana.

Nicusor Dan depune plangeri penale dupa scandalul de la Consiliul General

Nicusor Dan a anuntat miercuri ca va depune plangeri penale in urma scandalului avut loc la Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Seful partidului Uniunea Salvati Romania a precizat ca.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )