Libnet.ro
UNICEF

09:15

Consiliul Investitorilor Straini: Adoptarea Codului Fiscal este un pas inainte, dar Codul de procedura fiscala mai are probleme

Adevărul Adevărul,
Consiliul Investitorilor Straini: Adoptarea Codului Fiscal este un pas inainte, dar Codul de procedura fiscala mai are probleme

Adoptarea Codului Fiscal reprezinta un pas inainte, insa in privinta Codului de Procedura Fiscala mai sunt o serie de aspecte de clarificat, a declarat joi Daniel Anghel, vicepresedinte al Consiliului Invetitorilor Straini CIS), in cadrul unei conferinte de presa. continuă pe Adevărul

FOTO. Victor Ponta, dupa adoptarea Codului Fiscal: Sunt un premier mandru si fericit

Victor Ponta, premierul autospendat al Romaniei din cauza unei operatii la menisc suferita in Turcia, a scris, miercuri, pe contul sau de Facebook ca este un un premier mandru si fericit deoarece Uniunea Social-Liberala si-a indeplinit azi toate promisiunile economice si sociale.

Eugen Teodorovici: Impactul bugetar al Codului fiscal, 12 miliarde de lei. Este posibil ca reducerea TVA sa se aplice inainte de 1 ianuarie 2016 (VIDEO)

Codul Fiscal si Codul de Procedura Fiscala au fost adoptate pe articole, miercuri. Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici a anuntat ca impactul bugetar al codului fiscal este de 12 miliarde lei si principala.

FMI: Aprobarea Codului Fiscal, cu TVA redusa la 19%, va duce la un deficit bugetar semnificativ. Gasirea masurilor compensatorii este foarte dificila

Fondul Monetar International FMI) apreciaza ca aprobarea Codului Fiscal in forma actuala, care include reducerea TVA de la 24% la 19% de la 1 ianuarie 2016, va crea un deficit bugetar semnificativ, pentru care va fi foarte important, dar si foarte dificil de gasit masuri compensatorii, potrivit lui Guillermo Tolosa, reprezentantul rezident in Romania al FMI.

Principalele 10 modificari ale Codului Fiscal

Prim-vicepresedinte PNL Andreea Paul prezinta principalele 10 modificari ale Codului Fiscal.

Teodorovici nu a ajuns la un consens cu Comisia Europeana in privinta Codului Fiscal

Comisia Europeana nu a ajuns la un acord cu autoritatile romane in privinta Codului Fiscal, a anuntat joi ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

DOCUMENT Pactul fiscal a fost semnat. Fiscalitatea nu trebuie sa aiba culoare politica, afirma initiatorii

Academia Romana, Camera de Comert si Industrie a Romaniei, Asociatia Oamenilor de Afaceri din Romania, Romanian Business Leaders, Consiliul Investitorilor Straini, Confederatia Patronala Concordia, cu sustinerea Consiliului Concurentei si a Consiliului Fiscal, au semnat si au lansat azi, 22 iunie 2015, petitia Pactul pentru Fiscalitate Pactul pentru Romania.

Comisia Europeana nu a ajuns la un acord cu Romania, in privinta Codului Fiscal

Comisia Europeana nu a ajuns la un acord cu Romania, in ceea ce priveste Codul Fiscal, a anuntat ministrul de Finante, Eugen Teodorovici. Principala ingrijorare a oficialilor europeni este legata de.

Vasile Blaga: PNL va vota proiectul Codului Fiscal daca TVA va fi redus la 19%

Partidul National Liberal va vota proiectul de lege privind Codul Fiscal daca TVA-ul va fi redus la 19%, a anuntat luni copresedintele liberalilor Vasile Blaga, citat de Agerpres. 30: Comisia de buget a Camerei Deputatilor a adoptat in unanimitate amendamentul PNL la proiectul noului Cod Fiscal privind scaderea TVA de 19% de la 1 ianuarie 2016. Amendamentul a fost depus de Andreea Paul.

Ministrul Finantelor: Deficit mai mare decat cel asumat, dupa aplicarea Codului Fiscal, insa sub 3% din PIB

Ministrul Finantelor Publice a declarat, miercuri, ca deficitul bugetar va depasi tinta ajumata de autoritptile de la Bucurelti, de 1,2% din PIB in 2016, ca urmare a aplicarii noului Cod Fiscal, insa.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )