Libnet.ro
UNICEF

12:00

Comisia Europeana nu a ajuns la un acord cu Romania, in privinta Codului Fiscal

Antena3 Antena3,
Comisia Europeana nu a ajuns la un acord cu Romania, in privinta Codului Fiscal

Comisia Europeana nu a ajuns la un acord cu Romania, in ceea ce priveste Codul Fiscal, a anuntat ministrul de Finante, Eugen Teodorovici. Principala ingrijorare a oficialilor europeni este legata de. continuă pe Antena3

Teodorovici nu a ajuns la un consens cu Comisia Europeana in privinta Codului Fiscal

Comisia Europeana nu a ajuns la un acord cu autoritatile romane in privinta Codului Fiscal, a anuntat joi ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

Teodorovici: Nu ne-am inteles cu Comisia Europeana pe Codul Fiscal. FMI nu mai vine in iulie. Bugetul pe 2016 ar putea fi fundamentat pe un deficit de 2,5%

Comisia Europeana CE) nu a ajuns la un acord cu autoritatile romane in privinta Codului Fiscal, dar va decide in cadrul intalnirii ministrilor de Finante Ecofin) din 14 iulie care este stadiul acordului cu Romania, iar Fondul Monetar International FMI) nu va mai efectua vizita de evaluare luna viitoare pentru ca va avea deja concluziile misiunii, a declarat Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor.

Eugen Teodorovici, dupa discutiile cu reprezentantii Comisiei Europene: Pe un un singur punct nu ne-am inteles: Codul Fiscal. Misiunea FMI nu mai vine in iulie

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a anuntat joi ca autoritatile romane si Comisia Europeana nu au ajuns la un acord in privinta Codului Fiscal, insa Executivul european va decide la intalnirea.

Guvernul sfideaza Comisia Europeana. Teodorovici: Putem pierde facilitatea Top-Up a Uniunii Europene, dar sunt bani de la buget pentru investitii

Romania poate pierde facilitatea Top-Up de care beneficiaza din partea Uniunii Europene UE) pentru finantarea proiectelor cu fonduri structurale daca va expira acordul financiar cu Comisia Europeana, avand in vedere ca deficitul bugetar va urca spre 2,8-2,9% din PIB in 2016 in urma adoptarii Codului Fiscal, insa are resurse bugetare pentru finantarea investitiilor, a declarat Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor.

Consiliul Investitorilor Straini: Adoptarea Codului Fiscal este un pas inainte, dar Codul de procedura fiscala mai are probleme

Adoptarea Codului Fiscal reprezinta un pas inainte, insa in privinta Codului de Procedura Fiscala mai sunt o serie de aspecte de clarificat, a declarat joi Daniel Anghel, vicepresedinte al Consiliului Invetitorilor Straini CIS), in cadrul unei conferinte de presa.

FMI: Aprobarea Codului Fiscal, cu TVA redusa la 19%, va duce la un deficit bugetar semnificativ. Gasirea masurilor compensatorii este foarte dificila

Fondul Monetar International FMI) apreciaza ca aprobarea Codului Fiscal in forma actuala, care include reducerea TVA de la 24% la 19% de la 1 ianuarie 2016, va crea un deficit bugetar semnificativ, pentru care va fi foarte important, dar si foarte dificil de gasit masuri compensatorii, potrivit lui Guillermo Tolosa, reprezentantul rezident in Romania al FMI.

JTI Romania: Noul Cod Fiscal prevede cresterea accizelor pentru tigarete

Noul Cod Fiscal vine cu vesti proaste pentru fumatori: Se scumpesc tigarile. Aprobarea de catre Camera Deputatilor a Codului Fiscal implica o crestere a taxelor numai asupra tigaretelor, desi nivelul de.

Eugen Teodorovici: Impactul bugetar al Codului fiscal, 12 miliarde de lei. Este posibil ca reducerea TVA sa se aplice inainte de 1 ianuarie 2016 (VIDEO)

Codul Fiscal si Codul de Procedura Fiscala au fost adoptate pe articole, miercuri. Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici a anuntat ca impactul bugetar al codului fiscal este de 12 miliarde lei si principala.

Principalele 10 modificari ale Codului Fiscal

Prim-vicepresedinte PNL Andreea Paul prezinta principalele 10 modificari ale Codului Fiscal.

Comisia Europeana a adoptat Programul Operational Regional 2014-2020 pentru Romania, in valoare de 8,2 miliarde euro

Comisia Europeana a adoptat Programul Operational Regional 2014-2020 pentru Romania, in valoare de 8,2 miliarde euro. Din acestia, 6,7 miliarde provin din Fondul European de Dezvoltare Regionala. Adoptarea a fost.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )