Libnet.ro
UNICEF

07:30

Consumatorii casnici din Republica Moldova platesc pentru gaze un tarif cu 30% mai mare decat cei din Romania

Adevărul Adevărul,
Consumatorii casnici din Republica Moldova platesc pentru gaze un tarif cu 30% mai mare decat cei din Romania

Tarifele pentru metan achitate de populatia din Republica Moldova sunt printre cele mai mici in Europa, dar sunt cu circa 30% mai scumpe decat in Romania si de opt ori mai mari ca in Kazahstan, arata un studiu realizat de agentia Ria Rating. continuă pe Adevărul

Premiera in Alba: comuna Ciugud s-a infratit cu comuna Hartop din Republica Moldova

Comuna Ciugud din Alba s-a infratit cu comuna Hartop, raionul Cimislia din Republica Moldova. Documentul a fost semnat la sfarsitul saptamanii trecute si este prima initiativa de acest gen din mediul rural din judet.

E.ON Romania cere cresterea tarifului de distributie cu 10%, fapt ce ar duce la o majorare cu 3% a facturii pentru consumatorii casnici

ON Romania solicita cresterea tarifelor de distributie cu cel putin 10%, ceea ce se va resimti la factura platita de consumatorii casnici cu o crestere de 3%, anuntul fiind facut miercuri in cadrul unei.

Monica Macovei: Republica Moldova are nevoie de un guvern stabil si proeuropean

Declaratia apartine europarlamentarului Monica Macovei, presedintele Delegatiei la Comisia parlamentara de cooperare UE-Republica Moldova.

Monica Macovei: Republica Moldova are nevoie urgenta de un guvern stabil si pro-european

Europarlamentarul Monica Macovei, presedinte al Delegatiei la Comisia parlamentara de cooperare UE - Republica Moldova, a declarat ca aceasta tara are nevoie urgenta de un guvern stabil si pro-european, care sa consolideze institutiile democratice, sa continue reformele pro-europene pentru democratizarea tarii si bunastarea oamenilor, conform unui comunicat de presa.

Ursus lanseaza berea Timisoreana in Republica Moldova

Ursus Breweries, unul dintre cei mai importanti producatori locali de bere, a lansat berea Timisoreana in Republica Moldova, unde va fi produsa sub licenta de compania Efes Vitanta Moldova Brewery.

Marea Britanie, DATA iN JUDECATA de Comisia Europeana din cauza ajutoarelor sociale pentru imigranti UE

Comisia Europeana CE) a decis sa dea Marea Britanie in judecata la Curtea Europeana de Justitie CEJ) pentru un esec in aplicarea testului obisnuit de rezidenta cetatenilor UE care traiesc in aceasta.

Marea Britanie, data in JUDECATA de Comisia Europeana, din cauza ajutoarelor sociale pentru ...

Comisia Europeana CE) a decis sa dea in judecata Marea Britanie la Curtea Europeana de Justitie CEJ), pentru felul in care acorda ajutoare sociale rezidentilor din Uniunea Europeana, anunta CE intr-un comunicat, potrivit Mediafax. Citeste Britanicii continua campania impotriva imigrantilor. Panouri cu mesaje dure, pe strazile din Londra: Ce-i destul, e destul CE precizeaza ca a luat aceasta decizie in urma mai multor contacte oficiale si informale cu autoritatile britanice. In schimb, .

Samsarii din publicitate fac presiuni pentru modificarea Ordonantei care combate evaziunea fiscala

Samsarii din publicitate mai castiga doua saptamani de lobby pe langa parlamentari. Ordonanta Guvernului care combate evaziunea fiscala in domeniul publicitatii va fi luata in discutia comisiei de.

Turcan: Cei din USL vor Constitutie pentru ei, nu pentru cetatean, nu au invatat din ...

Deputatul PDL Raluca Turcan a declarat, marti, ca propunerile USL de modificare a Constitutiei devoaleaza faptul ca cei din Uniune vor o lege fundamentala pentru ei, potrivit Mediafax. Aceste propuneri ale USL devoaleaza motivul pentru care cei de la guvernare vor sa modifice Constitutia: sa faca o lege fundamentala pentru ei si, din nefericire, din dispret fata de cetateni, a afirmat Turcan. Ea a adaugat ca USL nu a invatat nimic din lectia Adrian Nastase, care a modificat Constitutia .

VIDEO-FOTOGALERIE O treime din Parcul Operei, defrisata pentru amenajare unui club de tenis

Federatia Romana de Tenis FRT) a defrisat circa o treime din Parcul Operei, adica 1,6 hectare de spatiu verde neamenajat, acoperit in principal de vegetatie spontana, pentru a reconstrui acolo fostul Tenis Club Bucuresti. Reprezentantii Federatiei sustin ca au avut toate avizele cerute pentru defrisare si ca pe teren erau buruieni si arbusti care au crescut dupa ce autoritatile comuniste au demolat fostul club. Reprezentantii societatii civile sustin insa ca acei arbusti aveau 20 de ani si ca tenis clubul ar fi putut fi construit in alta parte, iar cele 1,6 hectare sa ramana parc.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1971 seconds )