Libnet.ro
UNICEF

01:05

Contestatia lui Sorin Oprescu se judeca pe 14 septembrie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Contestatia lui Sorin Oprescu se judeca pe 14 septembrie

Curtea de Apel Bucuresti a stabilit pentru 14 septembrie data cand va judeca contestatia primarului Capitalei, Sorin Oprescu, la decizia instantei de a-l aresta preventiv, in dosarul in care este acuzat de DNA de luare de mita. continuă pe Ziarul Bursa

Contestatia lui Sorin Oprescu se judeca pe 14 septembrie

Curtea de Apel Bucuresti a stabilit pentru 14 septembrie data cand va judeca contestatia primarului Capitalei, Sorin Oprescu, la decizia instantei de a-l aresta preventiv, in dosarul in care este acuzat de DNA de luare de mita.

Contestatia lui Sorin Oprescu la decizia de arestare preventiva se judeca pe 14 septembrie

Curtea de Apel Bucuresti urmeaza sa judece pe 14 septembrie contestatia primarului Capitalei, Sorin Oprescu, la decizia Tribunalului Bucuresti de a-l aresta preventiv in dosarul in care procurorii DNA il acuza de luare de mita. Sorin Oprescu a fost retinut de procurorii DNA in noaptea de sambata spre duminica, dupa ce ar fi primit 25 de mii de euro mita, si arestat preventiv pentru 30 de zile o zi mai tarziu.

Cand se judeca contestatia lui Sorin Oprescu la arestul preventiv

Contestatia primarului Capitalei, Sorin Oprescu, la decizia instantei de a-l aresta preventiv, intr-un dosar in care este acuzat de DNA de luare de mita va fi judecata de Curtea de Apel Bucuresti, in data de 14 septembrie.

Contestatia depusa de Sorin Oprescu la masura arestului preventiv se va judeca pe 14 septembrie

Contestatia depusa de Sorin Oprescu la masura arestului preventiv se va judeca la Curtea de Apel pe 14 septembrie. Pana atunci, primarul general se afla in arestul central al Politiei Capitalei. Cel mai probabi.

Sorin Oprescu afla pe 14 septembrie daca va fi eliberat. Contestatia primarului, judecata la Curtea de Apel

Sorin Oprescu afla saptamana viitoare daca va fi eliberat. Curtea de Apel Bucuresti va judeca pe 14 septembrie contestatia primarului Capitalei, Sorin Oprescu, la decizia instantei de a-l aresta preventiv,.

Sedinta de urgenta la Primaria Capitalei. Se stabileste cine ii ia locul lui Sorin Oprescu

00- Consiliul General al Capitalei se intruneste la aceasta ora pentru a discuta despre inlocuitorul lui Sorin Oprescu. intalnirea, la care participa si prefectul Capitalei, are loc dupa ce Sorin.

Flagrantul lui Sorin Oprescu. Unde au fost gasiti banii

Surse judiciare au declarat pentru Mediafax ca Sorin Oprescu ar fi primit o parte din bani ieri noapte, in locuinta sa din Ciolpani, iar restul au fost gasiti asupra primarului general, in timp ce se afla in trafic. Mai mult, Oprescu a primit bani marcati.

Adevarul Live, ora 15.00/ Nicusor Dan, candidat la Primaria Bucurestiului, despre cazul Sorin Oprescu si mafia care sugruma Capitala Romaniei

Nicusor Dan, fondatorul partidului Uniunea Salvati Bucurestiul USB), vine la Adevarul Live pentru a vorbi despre cazul de coruptie in care este implicat primarul Sorin Oprescu si despre planurile sale de candidatura la Primaria Capitalei.

Ce glume fac internautii pe seama primarului Capitalei, Sorin Oprescu, arestat pentru mita

In spatiul public au aparut foarte multe glume pe seama edilului Capitalei, Sorin Oprescu, arestat pentru luare de mita. Astfel, cele mai cunoscute publicatii umoristice din tara au realizat materiale care il satirizeaza pe primarul general al Capitalei.

Surse: ANI verifica averea lui Sorin Oprescu

Inspectorii de integritate s-au sesizat dupa arestarea preventiva a lui Sorin Oprescu si au inceput sa verifice averea acestuia si averea celorlalti trei directori din cadrul Primariei Capitalei retinuti in acest dosar, spun surse citate de Digi24 .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )