Libnet.ro
UNICEF

22:46

Contestatia lui Sorin Oprescu la decizia de arestare preventiva se judeca pe 14 septembrie

Hotnews Hotnews,
 Contestatia lui Sorin Oprescu la decizia de arestare preventiva se judeca pe 14 septembrie

Curtea de Apel Bucuresti urmeaza sa judece pe 14 septembrie contestatia primarului Capitalei, Sorin Oprescu, la decizia Tribunalului Bucuresti de a-l aresta preventiv in dosarul in care procurorii DNA il acuza de luare de mita. Sorin Oprescu a fost retinut de procurorii DNA in noaptea de sambata spre duminica, dupa ce ar fi primit 25 de mii de euro mita, si arestat preventiv pentru 30 de zile o zi mai tarziu. continuă pe Hotnews

Contestatia lui Sorin Oprescu se judeca pe 14 septembrie

Curtea de Apel Bucuresti a stabilit pentru 14 septembrie data cand va judeca contestatia primarului Capitalei, Sorin Oprescu, la decizia instantei de a-l aresta preventiv, in dosarul in care este acuzat de DNA de luare de mita.

Cand se judeca contestatia lui Sorin Oprescu la arestul preventiv

Contestatia primarului Capitalei, Sorin Oprescu, la decizia instantei de a-l aresta preventiv, intr-un dosar in care este acuzat de DNA de luare de mita va fi judecata de Curtea de Apel Bucuresti, in data de 14 septembrie.

Contestatia lui Sorin Oprescu se judeca pe 14 septembrie

Curtea de Apel Bucuresti a stabilit pentru 14 septembrie data cand va judeca contestatia primarului Capitalei, Sorin Oprescu, la decizia instantei de a-l aresta preventiv, in dosarul in care este acuzat de DNA de luare de mita.

Contestatia depusa de Sorin Oprescu la masura arestului preventiv se va judeca pe 14 septembrie

Contestatia depusa de Sorin Oprescu la masura arestului preventiv se va judeca la Curtea de Apel pe 14 septembrie. Pana atunci, primarul general se afla in arestul central al Politiei Capitalei. Cel mai probabi.

Avocatii lui Oprescu au contestat decizia de arestare preventiva in cazul edilului

Avocatii lui Sorin Oprescu au contestat deja decizia de arestare preventiva in cazul edilului si au respins acuzatiile aduse de procurori. Edilul Sorin Oprescu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile in dos.

Sabin Orcan: Judecatorul a vazut filmul flagrantului in dosarul lui Sorin Oprescu (VIDEO)

Jurnalistul Sabin Orcan a declarat luni seara ca potrivit surselor sale din institutiile statului, judecatorul care a dat decizia de arestare preventiva in cazul lui Oprescu a vazut fillmul.

Sorin Oprescu afla pe 14 septembrie daca va fi eliberat. Contestatia primarului, judecata la Curtea de Apel

Sorin Oprescu afla saptamana viitoare daca va fi eliberat. Curtea de Apel Bucuresti va judeca pe 14 septembrie contestatia primarului Capitalei, Sorin Oprescu, la decizia instantei de a-l aresta preventiv,.

Cinci persoane, arestate preventiv, iar doua in arest la domiciliu in dosarul lui Sorin Oprescu

Judecatorii de la Tribunalul Bucuresti au admis luni cererea DNA de arestare preventiva pe o perioada de 30 de zile a cinci persoane retinute in dosarul de coruptie al primarului Capitalei, Sorin Oprescu,.

REFERAT DNA. Cum incerca Sorin Oprescu sa scape de interceptarile procurorilor DNA

Procurorii anticoruptie dezvaluie ce masuri de precautie ar fi luat edilul Capitalei, Sorin Oprescu, in incercarea de a scapa de interceptarile procurorilor anticoruptie. Astfel, primarul general al Bucurestiului, obisnuia sa renunte la telefoanele mobile in timpul intalnirilor sau isi programa intalnirile in timpul noptii. De asemenea, Oprescu ar fi folosit un aparat de bruiaj, se arata in referatul de arestare preventiva al procurorilor DNA.

Avocat: Primarul Sorin Oprescu a contestat masura arestarii, are incredere in justitie

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a contestat masura de arestare preventiva si are incredere in justitie, a declarat, duminica noapte, avocatul acestuia, Viorel Mocanu, care a precizat ca edilul a dat declaratii ample in instanta, desi este nedormit.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )