Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ce contine Actemra, medicamentul care a vindecat peste 95% din pacientii in stare grava. La mare cautare in SUA

Playtech Playtech,
Ce contine Actemra, medicamentul care a vindecat peste 95% din pacientii in stare grava. La mare cautare in SUA

Tocilizumab este vandut sub numele de Actemra de producatorul Roche si este destinat pacientilor cu artrita reumatoida. Chinezii l-au folosit si pe bolnavii de coronavirus, observand astfel eficienta sa. FDA-ul american a dat unda verde pentru testare, iar Roche a trimis zece mii de doze. Ce contine Actemra, medicamentul care a vindecat peste 95% din . continuă pe Playtech

Medicamentul care a vindecat 95% dintre pacientii in stare critica, unda verde si in Statele Unite

Un medicament folosit de pacientii cu artrita ar putea fi salvarea bolnavilor de coronavirus, sunt de parere expertii chinezi, care spun ca eficienta a fost observata la 95% dintre pacientii in stare critica. FDA-ul american a dat unda verde pentru testare.

Care sunt orele la care persoanele peste 65 de ani pot iesi din casa. Ministrul Vela explica toate conditiile

Ministrul a dat explicatii pentru intervalul orar in care persoanele peste 65 ani, au voie sa paraseasca domiciliul. Dar si de ce s-a luat aceasta masura, care poate fi scurta pentru acestia. Care sunt orele la care persoanele peste 65 de ani pot iesi din casa Ministrul de Interne, Marcel Vela, a explicat in cadrul .

Clorochina, substanta din medicamentul care ar putea ajuta in lupta cu virusul Covid-19, ar putea fi produsa si in Romania: Depinde de Guvern

EXCLUSIV ONLINE Vesti bune din domeniul medicinei, in lupta cu virusul care a pus o intreaga planeta in stare de alerta. Substanta activa a unui medicament care era folosit pentru afectiunile articulatiilor.

Ce se intampla cu persoanele care au peste 65 de ani, in carantina totala. Orban a facut anuntul

Ordonanta Militara nr. 3 a fost publicata in Monitorul Oficial in seara de marti spre miercuri si va intra in vigoare de astazi, 25 martie 2020. Aceasta prevede masuri noi si mai stricte pentru combaterea COVID-19 in Romania. Guvernul a fost obligat sa anunte Ordonanta militara 3, cu reguli mult mai stricte si pedepse mai aspre, .

BUNA VESTIRE. Traditii si obiceiuri de 25 martie. Ce se intampla cu cei care mananca peste in aceasta zi

Pe langa semnificatia religioasa, in ziua de Buna Vestire in unele zone din tara se spune ca atunci canta cucul prima oara. In traditia populara cucul este vestitorul de lucruri importante din viata de zi cu zi a omului. In trecut se credea ca in momentul in care o persoana il auzea pentru prima oara cantand in acel an, omul trebuia sa numere de cate ori acesta canta. Astfel, omul afla cati ani mai are de trait.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1976 seconds )