Libnet.ro
UNICEF

16:30

Continua marea tradare din Pro Romania. inca un deputat se decize de Victor Ponta, in ziua votului Guvernului Orban: Sunt solidar cu Constantin si Cimpeanu

B1 B1,
Continua marea tradare din Pro Romania. inca un deputat se decize de Victor Ponta, in ziua votului Guvernului Orban: Sunt solidar cu Constantin si Cimpeanu

Lovitura grea pentru Victor Ponta, chiar in ziua votarii noului Guvern. Deputatul Mircea Banias, liderul Pro Romania Constanta, a anuntat, luni, ca e solidar cu grupul de parlamentari Pro Romania, condus de. continuă pe B1

Soarta Guvernului Orban atarna de voturile tradatorilor din Pro Romania si PSD

Soarta Guvernului Orban atarna de voturile tradatorilor din Pro Romania si PSD. Surse din PNL spun ca cel putin opt parlamentari Pro Romania vor fi astazi in plen alaturi de cativa parlamentari PSD, in.

Victor Ponta, profund dezamagit dupa tradarea unor colegi din Pro Romania: Au instaurat un Guvern care va face foarte mult rau

Victor Pontas-a declarat profund dezamagitdupa ce unii colegi din Pro Romania au decis sa sustina cabinetul Orban, la votul de investitura din Parlament. A trecut Guvernul PNL Orban Pro.

Marea tradare inainte de votul de investitura. Victor Ponta: Tudose, facut eurodeputat de noi, fugea de la Victoria de frica lui Dragnea si-l lasa singur pe premierul Japoniei, iar acum vrea sa sustina Guvernul Orban

Fostul premier Mihai Tudose, care isi negociase cu Cladiu Manda revenirea la PSD, a negociat cu PNL pentru ca Pro Romania sa voteze favorabil investitura Guvernului Orban, acuza Victor Ponta, liderul formatiunii,.

Daniel Constantin confirma o noua tradare. Sase parlamentari Pro Romania voteaza Guvernul Orban

Deputatul Daniel Constantin confirma ca tradeaza din nou si anuntaca sase parlamentari PRO Romania vor vota Guvernul Orban. Anuntul acestuia vine dupa ce fostul premier Victor Ponta a declarat ca.

Scandal in Pro Romania. Ponta il face tradator pe Tudose pentru ca a negociat cu PNL: Ne-a mintit pe toti

Victor Ponta il acuza pe Mihai Tudose de tradare pe motiv ca a negociat cu PNL pentru sustinerea Guvernului Orban, in conditiile in care Pro Romania anuntase ca nu va sustine noul Cabinet. Daniel Constantin si mai multi parlamentari Pro Romania ar urma sa voteze Cabinetul Orban.

Sorin Cimpeanu si Daniel Constantin, membri ai Pro Romania, confirma ca voteaza guvernul Orban: Sunt circa 8 colegi care vor sustine Executivul PNL (VIDEO)

Sorin Cimpeanu si Daniel Constantin, membri Pro Romania, au anuntat luni la Parlament ca vor vota guvernul Orban. Constantin a afirmat ca si alti circa 8 paroamentari ai Pro Romania vor sustine Executivul.

Victor Ponta: Pro Romania nu voteaza Guvernul Orban

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta a declarat, duminica, la Antena 3, ca nu va vota guvernul Orban. Am luat decizia de a vota impotriva acestui guvern,pentru ca asa s-a format Pro Romania ca un.

Bogdan Chirieac: Pro Romania s-a rupt dupa ziua de astazi. Cred ca vom avea depunere de juramant in aceasta seara

Jurnalistul Bogdan Chirieac a afirmat, la Antena 3, ca Guvernul lui Ludovic Orban are toate sansele sa treaca, avand in vedere negocierile din ultimele zile ale liderilor PNL cu parlamentarii Pro Romania, partid.

Deputatul Daniel Constantin anunta ca sase parlamentari PRO Romania vor vota Guvernul Orban

Deputatul Daniel Constantina declarat ca sase parlamentari PRO Romania vor vota Guvernul Orban. Anuntul acestuia vine dupa ce fostul premier Victor Ponta a declarat ca Mihai Tudose ar fi negociat cu PNL.

Scandal in Pro Romania asupra votului pentru investirea Guvernului Orban

Momente tensionate in Pro Romania, dupa ce Mihai Tudose a afirmat ca Guvernul Ludovic Orban trebuie .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,273 seconds )