Libnet.ro
UNICEF

01:05

Contract de peste 10 milioane de lei din proiectul de management al deseurilor, finalizat de Consiliul Judetean Alba

Adevărul Adevărul,
Contract de peste 10 milioane de lei din proiectul de management al deseurilor, finalizat de Consiliul Judetean Alba

Consiliul Judetean Alba a finalizat contractul de furnizare a echipamentelor de colectare selectiva, unitati de compostare individuala si containere pentru fluxurile speciale de deseuri din cadrul proiectului Sistem de management integrat al deseurilor in judetul Alba. Valoarea contractului s-a cifrat la 10. 967,68 lei si s-a derulat in perioada 15 octombrie 15 decembrie 2015. continuă pe Adevărul

Primaria Bucuresti vrea sa concesioneze pe 8 ani serviciul de deratizare, dezinfectie si dezinsectie. Valoarea estimata a contractului - 360 milioane lei

Primaria Capitalei vrea sa delege prin licitatie unui operator privat serviciul de deratizare, dezinfectie si dezinsectie pe o perioada de 8 ani. Valoarea estimata a contractului este de 360 milioane lei, circa 45 milioane lei pe an, inclusiv TVA. Pana acum, serviciul a fost delegat firmei 3D Romania. Contractul a fost incheiat in urma cu 20 de ani, el fiind prelungit/modificat prin 7 acte aditionale pana in iunie 2015. In aceasta perioada compania a incasat peste 400 milioane lei.

UPDATE Primaria Bucuresti vrea sa concesioneze pe 8 ani serviciul de deratizare, dezinfectie si dezinsectie. Valoarea estimata a contractului - 360 milioane lei. Consilierii nu au fost de acord

Primaria Capitalei vrea sa delege prin licitatie unui operator privat serviciul de deratizare, dezinfectie si dezinsectie pe o perioada de 8 ani. Valoarea estimata a contractului este de 360 milioane lei, circa 45 milioane lei pe an, inclusiv TVA. Pana acum, serviciul a fost delegat firmei 3D Romania. Contractul a fost incheiat in urma cu 20 de ani, el fiind prelungit/modificat prin 7 acte aditionale pana in iunie 2015. In aceasta perioada compania a incasat peste 400 milioane lei. UPDATE Consilierii generali nu au aprobat concesionarea acestui serviciu.

Business Report: RCS RDS a investit 2,2 milioane de euro pentru modernizarea retelei nationale; Administratiile publice locale primesc 300 de milioane de lei din Fondul de rezerva bugetara; Piata financiara din Romania a atras participatii straine la cap

Petronius Secareanu, Canon: Firmele se modernizeaza. Cumpara echipamente complexe Piata echipamentelor de birou este in continua crestere, iar companiile cauta. Prime ilegale de 800. 000 de lei la CNADNR Nu doar procurorii DNA au luat in vizor activitatea Companiei de Drumuri si Autostrazi CNADNR) si a sefilor ei, ci si Curtea de Conturi.

Marina germana a salvat peste 10.000 de refugiati in 2015

Marina germana a anuntat ca a salvat peste 10. 000 de refugiati anul acesta, dintre care peste 500 de migranti se aflau in dificultate pe Mediterana, in largul coastelor libiene, in ziua de Craciun, relateaza AFP in pagina electronica.

Marina germana a salvat peste 10.000 de refugiati in 2015

Marina germana a anuntat ca a salvat peste 10. 000 de refugiati anul acesta, dintre care peste 500 de migranti se aflau in dificultate pe Mediterana, in largul coastelor libiene, in ziua de Craciun, relateaza Mediafax citand AFP.

Peste 4 milioane de asistati social in 2014

26 de milioane de lei, acordate nejustificat Romania a avut, in 2014, un numar mediu lunar de 4,3 milioane de persoane care au beneficiat de asistenta sociala, arata un raport al Curtii de Conturi, care a identificat sume de bani alocate necuvenit in total de 26 de milioane de lei, din vina autoritatilor sau a beneficiarilor. Astfel, potrivit unui raport al Curtii de Conturi aferent anului 2014, citat de Mediafax, numarul mediu lunar al persoanelor care au incasat beneficii de asistenta sociala a fost de 4,3 persoane.

Pomana sociala: Curtea de Conturi atrage atentia ca in 2014 s-au acordat nejustificat 26 de milioane de lei

Romania a avut, in 2014, un numar mediu lunar de 4,3 milioane de persoane care au beneficiat de asistenta sociala, arata un raport al Curtii de Conturi, care a identificat sume de bani alocate necuvenit in total de 26 de milioane de lei, din vina autoritatilor sau a beneficiarilor.

Piata financiara din Romania a atras participatii straine la capitalul firmelor de peste 37 milioane de euro

Companiile care activeaza pe piata financiara romaneasca au primit de la actionarii straini injectii de capital de 37,6 milioane euro in septembrie si octombrie, mai mult decat dublu fata de lunile similare din 2014, cand insumau 15,2 milioane de euro, potrivit datelor Oficiului National al Registrului Comertului ONRC).

Bonurile fiscale de 766 lei din 12 octombrie, castigatoare la extragerea de sarbatori a loteriei

Bonurile in valoare de 766 lei emise la 12 octombrie sunt castigatoare la extragerea speciala de sarbatori a loteriei bonurilor fiscale, cererile pentru revendicarea premiilor, in valoare totala de un milion de lei, putand fi depuse de luni la sediile ANAF, transmite Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )