Libnet.ro
UNICEF

18:45

Controalele Antifraud de 1 mai au dus la fiscalizarea a peste 17 milioane de lei n 16 cluburi de pe litoral

Hotnews Hotnews,
 Controalele Antifraud de 1 mai au dus la fiscalizarea a peste 17 milioane de lei n 16 cluburi de pe litoral

In mini-vacanta de 1 mai, inspectorii Directiei Generale Antifrauda Fiscala din cadrul ANAF au desfasurat actiuni de prevenire si control in judetul Constanta si au verificat riscurile fiscale asociate modului de fiscalizare al incasarilor prin intermediul caselor de marcat. Inspectorii antifrauda fiscala au distribuit materiale informative cu privire la principalele obligatii fiscale ale contribuabililor si sanctiunile pe care le risca prin incalcarea prevederilor specifice. in plus, inspectorii au monitorizat activitatea comerciala a operatorilor economici, in vederea evaluarii riscului fiscal si fiscalizarii sumelor obtinute. Efectul imediat al acestei abordari preventive a fost cresterea gradului de fiscalizare al incasarilor, astfel ca in cele 16 cluburi monitorizate sumele fiscalizate au totalizat 17,4 milioane lei trei cluburi din statiunea Mamaia au emis bonuri fiscale pentru sume totale de peste 14,3 milioane lei). continuă pe Hotnews

Premier Capital, profit peste 260 milioane euro

Compania malteza Premier Capital, partener de dezvoltare al McDonald 's in 6 tari europene a inregistrat o crestere de 14,5% a cifrei de afaceri ajungand la 263 milioane de euro in 2017, conform unui comunicat de presa remis Redactiei.

GAURA la bugetul general consolidat: PREJUDICIU de peste 112 milioane lei

Directia Generala Antifrauda Fiscala a finalizat in luna iulie 2017 o serie de controale operative si inopinate, care au vizat mai multe societati comerciale controlate de o grupare de cetateni bulgari,.

Minivacanta de 1 mai: Pe litoral sunt peste 77.000 de turisti, n Delta gradul de ocupare este de 99%

Peste 77. 000 de turisti se afla pe litoralul romanesc in aceasta minivacanta de 1 Mai, cei mai multi dintre acestia, aproape 40. 000 aflandu-se in Mamaia, pe locul secund ca grad de ocupare fiind Vama Veche cu peste 17. 500 de turisti, transmite news. ro.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )