Libnet.ro
UNICEF

00:07

Convorbire telefonica istorica intre presedintele SUA si presedintele Iranului, pentru prima data din 1979

Antena3 Antena3,
Convorbire telefonica istorica intre presedintele SUA si presedintele Iranului, pentru prima data din 1979

Presedintii american Barack Obama si iranian Hassan Rohani au discutat la telefon vineri, un contact fara precedent la acest nivel intre Statele Unite si Iran de la Revolutia islamica din 1979, relateaza AFP,. continuă pe Antena3

Convorbire telefonica istorica intre Barack Obama si omologul sau iranian. Hassan Rohani: Iranul isi va respecta toate angajamentele in negocierile privind programul sau nuclear

Presedintele american Barack Obama si omologul sau iranian, Hassan Rohani, au discutat telefonic vineri, un contact fara precedent la acest nivel intre Statele Unite si Iran de la Revolutia islamica din 1979. Tocmai am vorbit cu presedintele iranian Rohani, a declarat presedintele Obama intr-o interventie la Casa Alba, imediat dupa ora locala 15:30 22:30, ora Romaniei). Tot vineri, presedintele iranian Hassan Rohani a declarat ca tara sa isi va respecta toate angajamentele in negocierile privind programul sau nuclear care urmeaza sa fie reluate la jumatatea lunii octombrie la Geneva, dupa ce-au fost relansate in aceasta saptamana la New York.

Barack Obama a anuntat ca a purtat o convorbire telefonica istorica cu presedintele iranian Rohani

Presedintele SUA Barack Obama a anuntat, vineri seara, in cursul unei interventii televizate, ca a purtat o convorbire telefonica cu omologul sau iranian, Hassan Rohani. Tocmai am vorbit cu presedintele.

Iran: Presedintele Rohani, intampinat cu proteste pe aeroportul din Teheran, dupa o convorbire telefonica istorica cu Obama

Presedintele iranian Hassan Rohani s-a intors sambata acasa fiind intampinat pe aeroportul din Teheran de proteste provocate de o discutie telefonica a liderului de la Teheran cu omologul de la Casa Alba, Barack Obama - un contact istoric intre cele doua tari, primul de peste 3 decenii, transmite AFP. Cateva zeci de manifestanti au strigat Moarte Americii si Moarte Israelului - eclipsand cele cateva sute de sustinatori ai presedintelui veniti pe aeroport - si au aruncat cu oua in directia liderului iranian. Potrivit New York Times, s-a putut observa cel putin un pantof aruncat catre masina prezidentiala.

Convorbire telefonica istorica intre Obama si Rohani

Presedintii american Barack Obama si iranian Hassan Rohani au discutat la telefon vineri, un contact fara precedent la acest nivel intre Statele Unite si Iran de la Revolutia islamica din 1979, relateaza AFP.

Fara precedent: convorbire telefonica intre Obama si presedintele iranian. Ce au discutat?

Presedintii american Barack Obama si iranian Hassan Rohani au discutat la telefon vineri, un contact fara precedent la acest nivel intre Statele Unite si Iran de la Revolutia islamica din 1979, relateaza AFP.

Ambasada SUA: inregistrarile pentru Loteria Vizelor 2015 incep marti

Ambasada Statelor Unite anunta inceperea programului Loteria Vizelor Diversity Visa) pentru anul 2015, se arata intr-un comunicat de presa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2859 seconds )