Libnet.ro
UNICEF

16:45

Copiii unor oameni de afaceri din Gorj, transformati in romi pentru a putea intra pe locurile speciale la Academia de Politie (presa)

Hotnews Hotnews,
 Copiii unor oameni de afaceri din Gorj, transformati in romi pentru a putea intra pe locurile speciale la Academia de Politie (presa)

Copiii unor oameni de afaceri din Gorj au devenit peste noapte romi pentru a putea intra pe locurile speciale la Academia de Politie Alexandru Ioan Cuza, potrivit publicatiei gorj-domino. ro. continuă pe Hotnews

Copiii unor oameni de afaceri din Gorj, convertiti in romi pentru a intra la Academia de Politie

Copiii unor oameni de afaceri din Gorj au devenit peste noapte romi pentru a putea intra pe locurile speciale la Academia de Politie Alexandru Ioan Cuza.

Frauda la nivel inalt! Copiii unor oameni de afaceri au devenit peste noapte romi pentru a-si creste sansele la Academia de Politie

Copiii unor oameni de afaceri au devenit peste noapte romi pentru a-si creste sansele la Academia de Politie, potrivit publicatiei gorj-domino. ro. Jurnalistii gorjeni au aflat ca odraselele unor familii de.

Copiii unor afaceristi din Gorj, transformati peste noapte in romi pentru a intra la Academia de Politie

Copiii unor oameni de afaceri din Gorj au devenit peste noapte romi pentru a putea intra pe locurile speciale la Academia de Politie Alexandru Ioan Cuza. Transformarea copiilor in romi s-a facut.

Oamenii de afaceri din SUA cer marilor corporatii sa puna oamenii si planeta inaintea profitului

Un grup de peste 30 de lideri americani in afaceri, printre care conducatorul brandului de imbracaminte Patagonia, proprietarul The Body Shop, Natura si cei din conducerea Danone si Unilever, au pornit o initiativa comuna, prin care au cedat o pagina destinata reclamelor din editia de duminica a New York Times pentru a-si arata sustinerea fata de un mod mai etic de a face afaceri, scrie The Guardian.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,198 seconds )