Libnet.ro
UNICEF

01:05

Copiii unor afaceristi din Gorj, transformati peste noapte in romi pentru a intra la Academia de Politie

Antena3 Antena3,
Copiii unor afaceristi din Gorj, transformati peste noapte in romi pentru a intra la Academia de Politie

Copiii unor oameni de afaceri din Gorj au devenit peste noapte romi pentru a putea intra pe locurile speciale la Academia de Politie Alexandru Ioan Cuza. Transformarea copiilor in romi s-a facut. continuă pe Antena3

Copiii unor oameni de afaceri din Gorj, transformati in romi pentru a putea intra pe locurile speciale la Academia de Politie (presa)

Copiii unor oameni de afaceri din Gorj au devenit peste noapte romi pentru a putea intra pe locurile speciale la Academia de Politie Alexandru Ioan Cuza, potrivit publicatiei gorj-domino. ro.

Frauda la nivel inalt! Copiii unor oameni de afaceri au devenit peste noapte romi pentru a-si creste sansele la Academia de Politie

Copiii unor oameni de afaceri au devenit peste noapte romi pentru a-si creste sansele la Academia de Politie, potrivit publicatiei gorj-domino. ro. Jurnalistii gorjeni au aflat ca odraselele unor familii de.

AFEER, DUPA ABROGAREA UNOR ARTICOLE DIN OUG 114: Haos si incertitudini pe piata de energie

Abrogarea in Comisia de industrii din Camera Deputatilor a unor articole din OUG 114, care reintroduceau preturile reglementate pe piata de energie electrica si gaze naturale, aduce din nou haos si incertitudine in sector, intr-o perioada in care preturile sunt oricum in crestere, a declarat, marti, pentru AGERPRES, Ion Lungu, presedintele Asociatiei Furnizorilor de Energie Electrica din Romania AFEER).

Incertitudini pe piata de energie, dupa abrogarea unor articole din OUG 114

Abrogarea in Comisia de industrii din Camera Deputatilor a unor articole din OUG 114, care reintrodu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )