Libnet.ro
UNICEF

13:00

Frauda la nivel inalt! Copiii unor oameni de afaceri au devenit peste noapte romi pentru a-si creste sansele la Academia de Politie

Antena3 Antena3,
Frauda la nivel inalt! Copiii unor oameni de afaceri au devenit peste noapte romi pentru a-si creste sansele la Academia de Politie

Copiii unor oameni de afaceri au devenit peste noapte romi pentru a-si creste sansele la Academia de Politie, potrivit publicatiei gorj-domino. ro. Jurnalistii gorjeni au aflat ca odraselele unor familii de. continuă pe Antena3

Copiii unor oameni de afaceri din Gorj, transformati in romi pentru a putea intra pe locurile speciale la Academia de Politie (presa)

Copiii unor oameni de afaceri din Gorj au devenit peste noapte romi pentru a putea intra pe locurile speciale la Academia de Politie Alexandru Ioan Cuza, potrivit publicatiei gorj-domino. ro.

Copiii unor oameni de afaceri din Gorj, convertiti in romi pentru a intra la Academia de Politie

Copiii unor oameni de afaceri din Gorj au devenit peste noapte romi pentru a putea intra pe locurile speciale la Academia de Politie Alexandru Ioan Cuza.

Copiii unor afaceristi din Gorj, transformati peste noapte in romi pentru a intra la Academia de Politie

Copiii unor oameni de afaceri din Gorj au devenit peste noapte romi pentru a putea intra pe locurile speciale la Academia de Politie Alexandru Ioan Cuza. Transformarea copiilor in romi s-a facut.

Mojicie la nivel inalt. Presedintele Braziliei si gurul sau, ministrul Educatiei, ii ataca pe sotii Macron

Mojicia la nivel inal in politica pare sa devina regula. Presedintele brazilian Jair Bolsonaro a postat un comentariu jignitor duminica la adresa primei doamne a Frantei, Brigitte Macron, in timp ce unul dintre ministrii sai l-a numit pe seful statului francez Emmanuel Macron un cretin oportunist.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )