Libnet.ro
UNICEF

23:45

Un copil de doi ani a devenit prima victima din 2016 a migratiei refugiatilor

Antena3 Antena3,
Un copil de doi ani a devenit prima victima din 2016 a migratiei refugiatilor

Un baiat de doi ani s-a inecat si a devenit prima victima cunoscuta a migratiei, in acest an, dupa ce vasul aglomerat pe care calatorea s-a izbit de stanci pe insula greceasca Agathonisi, a anuntat paza de. continuă pe Antena3

Grecia: Un copil de doi ani - primul migrant mort in 2016 in Marea Egee

Un copil de doi ani a fost gasit inecat in timp ce alte 10 persoane au fost ranite in scufundarea unei ambarcatiuni transportand migranti in Marea Egee, a anuntat sambata paza de coasta elena citata de agentiile DPA si AFP, care noteaza ca acest baietel sirian este prima victima din 2016 in incercarea de a traversa marea din Turcia spre Grecia.

Tragedie in prima zi din 2016, barbat ucis in accident

Pentru o familie din Capitala, Anul Nou a inceput cu o tragedie. Un om a murit aseara in Bucuresti, dupa ce a fost lovit de un autoturism in timp ce incerca sa traverseze Podul Grant. Accidentul s-a produs in.

Un copil de doi ani s-a inecat in Marea Egee

Un copil de doi ani a fost gasit inecat si zece persoane au fost ranite, dupa scufundarea unei ambarcatiuni care transporta migranti. Tragedia a avut loc in Marea Egee, anunta agenTiile DPA si AFP. Acest.

Cele mai bune telefoane din 2016: de la iPhone 7 la LG G5

Anul trecut am vazut cateva smartphone-uri foarte interesante. Gigantii au reusit sa ne uimeasca cu o serie de inovatii, iar companiile mai mici au reusit sa se faca remarcate prin telefoane mai ieftine, dar foarte bune. Cum vor arata, totusi, cele mai bune telefoane din 2016? Destul de bine, spunem noi. in 2016, ne asteptam [].

Nadia a petrecut pe plaja. Prima poza din 2016 a Zeitei de la Montreal

Nadia Comaneci este in continuare, la 54 de ani, una dintre cele mai populare personalitati sportive de pe tot mapamondul.

Calendar. Lista CONCERTELOR din 2016

In anul 2016, va concerta pentru prima data in Romania trupa Queen, cu Adam Lambert, iar Lara Fabien si Andrei Rieu revin pe scenele romanesti.

VIDEO Rafael Nadal, victorie in primul meci din 2016 - A trecut de David Ferrer

Rafael Nadal a debutat cu o victorie in 2016, fostul lider mondial invingandu-l pe David Ferrer in cadrul turneului demonstrativ de la Abu Dhabi. Rafa s-a impus in trei seturi, scor 6-3, 6-74), 6-3.

Horoscop pentru primele 7 zile din 2016: 31 decembrie 2015 7 ianuarie 2016

Anul 2016 incepe minunat, din punct de vedere financiar si amoros pentru foarte multe zodii. Iar primele 7 zile ale acestui an vin cu vesti cat se poate de bune pentru majoritatea semnelor zodiacale, mai ales ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )