Libnet.ro
UNICEF

05:45

Un copil de doi ani a fost accidentat dupa ce mama lui a traversat printr-un loc nepermis

Antena3 Antena3,
Un copil de doi ani a fost accidentat dupa ce mama lui a traversat printr-un loc nepermis

Un copil in varsta de 2 ani, aflat intr-un carucior, a fost accidentat de un autoturism dupa ce mama acestuia a trecut strada printr-un loc neregulamentar, potrivit informatiilor datede ISU. continuă pe Antena3

Un copil de doi ani a cazut in fantana din curtea casei, la 15 metri adancime

Un copil de doi ani a cazut intr-o fantana din curtea casei, din localitatea Cosoveni, judetul Dolj. Micutul a fost pana la urma recuperat si dus la Spitalul de Urgenta din Craiova.

Dolj: Un copil de doi ani a cazut intr-o fantana adanca de 15 metri

Un copil din localitatea Cosoveni, judetul Dolj, in varsta de doi ani, a cazut, duminica, intr-o fantana, care are o adancime de peste 15 metri. La fata locului au fost mobilizate de urgenta o autospeci.

Copil de doi ani, salvat de pompieri dintr-o fantana

Copilul in varsta de doi ani care a cazut duminica dimineata intr-o fantana in localitatea Cosoveni din judetul Dolj a fost recuperat in viata de salvatori, a informat Inspectoratul General pentru.

Bucuresti: Copil accidentat dupa ce mama lui a traversat neregulamentar

Un copil de 2 ani a ajuns de urgentala spitalul de Pediatrie din Bucuresti dupa ce a fost lovit de o masina pentru ca mama lui a traversat printr-un loc nepermis. Baietelul se afla in carucior in.

Ultimul mesaj al lui Calin Farcas, tanarul mort dupa ce a asteptat doi ani un transplant de plamani: Nu mai am putere sa ma lupt si cu statul

Calin Farcas, un tanar de 29 ani din Brasov, a murit luni seara dupa ce a asteptat doi ani un transplant de plamani. A fost refuzat de clinicile din strainatate deoarece statul roman nu este membru cu drepturi depline al agentiei non-profit Eurotransplant. Desi avea 200. 000 de euro, nicio clinica din Europa nu a acceptat sa faca transplantul.

Sistemul de sanatate ucide din nou. Calin Farcas a murit dupa ce a asteptat doi ani un transplant de plamani. Romania nu mai are acord cu Eurotransplant

Calin Farcas 29 ani) a murit dupa ce a asteptat doi ani un transplant de plamani. A fost refuzat de clinicile din strainatate deoarece statul roman nu mai are un acord incheiat cu Eurotransplant.

Aeroportul Baneasa, redeschis in mai putin de doi ani

Aeroportul Baneasa ar putea fi redeschis pentru traficul comercial de pasageri in mai putin de doi ani, dupa extinderea capacitatii, a declarat luni purtatorul de cuvant al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti CNAB), Valentin Iordache.

Vaslui: Modul TRAGIC prin care o fetita de doi ani s-a stins din viata. A fost gasita de parinti...

O fetita din satul Carja, judetul Vaslui, in varsta de doi ani si jumatate, a fost gasita moarta de parinti, intr-o copaie in care strangeau apa de ploaie. Duminica a plouat torential, iar.

Inundatiile au mai facut o victima! O fetita de doi ani a murit inecata in apade ploaie

O fetita de doi ani a murit, duminica dupa-amiaza, inecata intr-un vas folosit pentru a capta apa de ploaie. Tragedia a avut loc in localitatea Carja, judetul Vaslui, cand fetita se juca prin curtea.

Cum a fost motivata liberarea cu doi ani mai devreme a primului dintre cei sapte violatori din Vaslui

Magistratii Judecatoriei Vaslui au motivat hotararea prin care au dispus liberarea conditionata a primului dintre cei sapte violatori din Vaslui, instanta aratand ca are convingerea ca tanarul poate fi redat societatii cu doi ani inainte de executarea integrala a pedepsei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )