Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un copil de trei ani si mama acestuia, raniti intr-un accident din cauza unui sofer vitezoman

Adevărul Adevărul,
Un copil de trei ani si mama acestuia, raniti intr-un accident din cauza unui sofer vitezoman

O femeie de 31 de ani din Braila si copilul ei in varsta de trei ani au fost raniti intr-un accident rutier, produs de un sofer din Constanta, care nu a adaptat viteza de mers intr-o curba la dreapta si a intrat in plin in masina in care se aflau cei doi. continuă pe Adevărul

Statul roman pierde bani la Portile de Fier II. Un hidroagregat este oprit de trei ani si nu produce energie

Hidroagregatul nr. 1 de la Hidrocentrala Portile de Fier II este oprit de trei ani, ceea ce pentru sistemul hidroenergetic national se traduce in pierderi uriase, de ordinul milioanelor de euro.

FOTO Dupa trei ani, primul Parc Industrial din Oradea, asigura clientilor toata logistica de utilitati

In aproape trei ani, o livada de peste 120 de hectare din Oradea s-a transformat in Parc Industrial. Au fost finalizate lucrarile de introducerea utilitatilor, astfel ca peste 2. 000 de locuri de munca vor fi create in perioada urmatoare.

Galatean trimis in judecata dupa ce a cerut 20.000 de euro pentru a scapa de puscarie un proxenet. in acelasi dosar, o politista a fost condamnata deja la trei ani de inchisoare

Un barbat a fost trimis in judecata pentru trafic de influenta dupa ce a cerut 20. 000 de euro, impreuna cu o fosta politista din Galati, unei persoane vizate intr-un dosar instrumentat de DIICOT Bacau pentru a interveni pe langa un procuror ca sa dispuna netrimiterea acesteia in judecata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1968 seconds )