Libnet.ro
UNICEF

01:05

Copila de 12 ani disparuta de acasa. Politistii din Braila sunt in alerta si cer ajutorul populatiei!

Antena3 Antena3,
Copila de 12 ani disparuta de acasa. Politistii din Braila sunt in alerta si cer ajutorul populatiei!

O copila de 12 ani a disparut de acasa, de la locuinta sa din Braila. Mama fetei a anuntat disparitia acesteia. Fata se numeste Mircea Alexandra-Maria, are 12 ani, iar ultima data cand a fost vazuta purta un tricou gri si blugi albastri. continuă pe Antena3

Politistii din Braila sunt in alerta. O fata de 12 ani a fost data in urmarire internationala dupa ce a disparut de la domiciliu

O femeie de 37 de ani, din Braila, a anuntat marti, 7 iulie, disparitia fiicei sale de 12 ani, Mircea Alexandra-Maria. Ultima data cand a fost vazuta, fata purta un tricou de culoare gri si blugi de culoare albastru.

Copila de 11 ani disparuta fara urma! Politistii din Roman cer ajutorul populatiei pentru gasirea ei

Politistii de la Investigatii Criminale sunt in alerta si cer ajutorul populatiei pentru gasirea unei copile de 11 ani care a disparut fara urma.

Profesoara batuta cu o teava de un elev de 12 ani. Ce pedeapsa a primit copilul

Caz tulburator petrecut intr-o comuna din Vaslui. O profesoara a fost batuta cu o teava de un elev de 12 ani, suparat pentru nota primita. Femeia a avut nevoie de 2-3 zile de ingrijiri medicale.

Un batran din Braila si-a omorat ginerele cu sange rece: N-am niciun regret. Cand o batea pe fata mea, lui ii parea rau?

O crima cu sange rece a infiorat judetul Braila. Un barbat de 76 de ani a fost trimis in judecata pentru omor calificat prin cruzimi dupa ce si-a ucis fostul ginere. I-am taiat gatul cu un cutit, i-am dat foc si m-am culcat. N-am niciun regret. Cand o batea pe fata mea, lui ii parea rau?.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )