Libnet.ro
UNICEF

06:15

Copresedintele AUR, Claudiu Tarziu, despre excluderea Dianei Sosoaca: Nu se poate integra intr-o echipa. Sa nu exageram acum aportul sau in mica izbanda pe care a obtinut-o AUR la alegeri (VIDEO)

B1 B1,
Copresedintele AUR, Claudiu Tarziu, despre excluderea Dianei Sosoaca: Nu se poate integra intr-o echipa. Sa nu exageram acum aportul sau in mica izbanda pe care a obtinut-o AUR la alegeri (VIDEO)

Copresedintele AUR, Claudiu Tarziu, a explicat miercuri seara, intr-o interventie in cadrul emisiunii Actualitatea, moderata de Tudor Musat, ca Diana Sosoaca a fost exclusa din formatiunea politica. continuă pe B1

Deputatul AUR Dan Tanasa, despre excluderea Dianei Sosoaca: Nu a inteles ca trebuie sa respecte un pic si statutul de demnitar al statului roman

Deputatul AUR Dan Tanasa a precizat miercuri, intr-o interventie in cadrul emisiunii Buna, Romania!, despre excluderea Dianei Sosoaca. Decizia de excludere a fost luata in contextul in care Diana.

George Simion, reactie dupa petrecerea Dianei Sosoaca: Ce as putea sa-i reprosez, cu exceptia faptului ca unii invitati nu stiau versurile de la Treceti batalioane?

Dupa ce senatoarea AUR, Diana Sosoaca, a participat la o petrecere intr-un restaurant din Iasi, unde nu au fost respectate masurile de protectie, George Simion, copresedintele AUR, a declarat ca nu are ce sa ii reproseze senatoarei, cu exceptia faptului ca unii participanti nu cunosteau versurile de la Treceti batalioane romane Carpatii.

Culise. Cum s-a ajuns la excluderea lui Sosoaca:Am crezut ca daca o luam pe duhul blandetii putem sa ii hranim spiritul coleric

ConducereaAURa confirmat excluderea Dianei Sosoaca din grupul parlamentar. Sorin Lavric, liderul senatorilor AUR a spus ca, dupa disputa din Parlament pe tema vaccinurilor, a vorbit cu George Simion si i-a propus sa o dea afara din grup, iar in Biroul Central toti au fost de acord cu excluderea. Senatoarea este colerica, emana numai energie negativa, a mai spus liderul senatorilor AUR.

inca o excludere din AUR dupa cea a Dianei Sosoaca: Un parlamentar care a fost condamnat penal in prima instanta si trimis in judecata intr-un alt dosar penal

Un alt parlamentar AUR a fost exclus din cadrul formatiunii politice. Este vorba despre un ales care are o condamnare penala in prima instanta si care a fost trimis in judecata intr-un alt dosar penal. Este a.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )