Libnet.ro
UNICEF

08:15

Coreea de Nord: Trei lideri militari au fost dati afara pentru ca s-ar fi opus summitului Trump - Kim Jong-un

Hotnews Hotnews,
 Coreea de Nord: Trei lideri militari au fost dati afara pentru ca s-ar fi opus summitului Trump - Kim Jong-un

Cei mai importanti trei oficiali militari ai Coreei de Nord au fost dati afara conform unui oficial american si agentiei de presa Yonhap, o miscare care ar putea semnala faptul ca liderul nord-coreean, Kim Jong-un, actioneaza pentru a inlatura persoanele care nu sunt de acord cu viitorul summit cu SUA, scrie The Guardian, citat de news. ro. continuă pe Hotnews

Cei mai inalti trei oficiali militari din Coreea de Nord au fost dati afara

Cei mai importanti trei oficiali militari ai Coreei de Nord au fost dati afara conform unui oficial american si l agentiei de presa Yonhap, o miscare care ar putea semnala faptul ca liderul nord-coreean, Kim.

Kim Jong-un inlocuieste cei mai importanti lideri militari nord-coreeni inaintea summitului cu Trump

Cei mai importanti trei lideri militari nord-coreeni au fost inlocuiti cu militari considerati mai moderati si mai loiali lui Kim Jong Un, potrvit unui oficial american citat de CNN.

Cum a ajuns celebru PISTRUIATUL? A fost dat afara de la locul de munca: Ne-am certat, m-a injurat, eu nu am mai suportat si i-am... Din ce traieste acum (VIDEO)

Vi-l mai amintiti pe Pistruatul? Dupa ce a parasit scena artistica, actorul Costel Baloiu s-a reprofilat. Adunity_78881 Pana de curand a fost sofer de TIR la o firma, dar s-a certat cu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )