Libnet.ro
UNICEF

05:00

Kim Jong-un inlocuieste cei mai importanti lideri militari nord-coreeni inaintea summitului cu Trump

Adevărul Adevărul,
Kim Jong-un inlocuieste cei mai importanti lideri militari nord-coreeni inaintea summitului cu Trump

Cei mai importanti trei lideri militari nord-coreeni au fost inlocuiti cu militari considerati mai moderati si mai loiali lui Kim Jong Un, potrvit unui oficial american citat de CNN. continuă pe Adevărul

Coreea de Nord: Trei lideri militari au fost dati afara pentru ca s-ar fi opus summitului Trump - Kim Jong-un

Cei mai importanti trei oficiali militari ai Coreei de Nord au fost dati afara conform unui oficial american si agentiei de presa Yonhap, o miscare care ar putea semnala faptul ca liderul nord-coreean, Kim Jong-un, actioneaza pentru a inlatura persoanele care nu sunt de acord cu viitorul summit cu SUA, scrie The Guardian, citat de news. ro.

Cei mai inalti trei oficiali militari din Coreea de Nord au fost dati afara

Cei mai importanti trei oficiali militari ai Coreei de Nord au fost dati afara conform unui oficial american si l agentiei de presa Yonhap, o miscare care ar putea semnala faptul ca liderul nord-coreean, Kim.

Secretul lui Wim Hof, olandezul de 59 de ani care alearga in pantaloni scurti prin desert si pe cei mai inalti munti, dezvaluit de oamenii de stiinta FOTO VIDEO

Olandezul Wim Hof 59 de ani), poreclit The Iceman, uimeste de ani de zile medicii prin capacitatea sa de a rezista in conditii extreme, de-a lungul maratoanelor sale prin desert sau pe cei mai inalti munti. Pentru a-i afla secretele, oamenii de stiinta l-au supus unui studiu.

Care sunt judetele in care romanii pun cei mai multi bani deoparte

Bucuresti - Ilfov si judetele Cluj, Constanta, Timis si Brasov conduc topul zonelor in care romanii au cei mai multi bani in conturile curente si depozite, atat in lei cat si in valuta. Soldul total la nivel national a ajuns la finalul lunii aprilie la.

Cum sunt antrenati cei mai buni caini specializati in salvarea victimelor in prima tabara nationala de pregatire

Cei mai buni caini salvatori din Romania au fost adusi la Costesti, in judetul Hunedoara, intr-o tabara in care le-au fost testate aptitudinile de cautare a persoanelor prinse sub daramaturi.

Topul vnzarilor Bookfest 2018: Yuval Noah Harari, Radu Paraschivescu, Julian Barnes - printre cei mai cumparati autori

La editia a XIII-a a Salonului International de Carte Bookfest, care s-a incheiat duminica la Romexpo, Singura poveste, de Julian Barnes, a fost cea mai vanduta carte la Nemira, Ordinea de zi, de eric Vuillard, castigatoare a premiului Goncourt 2017, este in topul vanzarilor la Litera, Un strop de eternitate, de Jacques Salome, a fost titlul cel mai cautat la Curtea Veche Publishing, iar la Humanitas - Doua maturi stau de vorba. Scene romanesti, de Radu Paraschivescu.

Numarul global al turistilor a depasit 1,2 miliarde, un nou record istoric / Ce tari au primit cei mai multi vizitatori

Numarul turistilor a crescut, la nivel mondial, cu 387. 760 de vizitatori in intervalul 2006-2016, ajungand pana la totalul de 1. 000, cel mai mare numar inregistrat pana acum, se arata in statisticile Bancii Mondiale, potrivit Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )