Libnet.ro
UNICEF

13:00

Corina Cretu: Presa scrie ca sunt femeia cu cei mai multi bani din Europa. Sotul se teme acum sa nu ne fie sparta casa

B1 B1,
Corina Cretu: Presa scrie ca sunt femeia cu cei mai multi bani din Europa. Sotul se teme acum sa nu ne fie sparta casa

Comisarul european pentru politici regionale, Corina Cretu, a aratat ca in presa se spune ca ar fi femeia cu cei mai multi bani din Europa, fapt care l-a facut pe sotul ei sa spuna ca cineva le-ar putea. continuă pe B1

Romanii, cei mai destepti din Europa la matematica!

Cei mai destepti din Europa, atunci cand vine vorba despre matematica, sunt romanii! Asta dupa ce tara noastra s-a clasat pe primul loc din Europa la Olimpiada Internationala de Matematica! .

Corina Cretu incepe marti o vizita oficiala in Romania. Comisarul european se intalneste cu presedintele Iohannis si premierul Ponta

Comisarul european pentru politici regionale, Corina Cretu, va efectua o vizita oficiala in Romania, in perioada 10 - 12 martie, in cursul careia se va intalni cu presedintele Klaus Iohannis, cu premierul.

Corina Cretu se va intalni cu Klaus Iohannis si Victor Ponta

Comisarul european pentru politici regionale, Corina Cretu, vine, marti, intr-o vizita oficiala de trei zile in Romania. Comisarul european se va intalni cu presedintele Klaus Iohannis, cu premierul Victor Ponta si cu ministrii Fondurilor Europene si Transporturilor, Eugen Teodorovici si Ioan Rus.

Scrisorile dintre Octavian Goga si Ady Endre, pastrate in Casa Memoriala a unuia dintre cei mai mari poeti nationali ai Ungariei, aflata in Satu Mare

Personalitate proeminenta a culturii maghiare, considerat unul dintre cei mai mari poeti ai secolului XX din tara vecina, Ady Endre s-a nascut in anul 1877, in localitatea denumita odinioara Micentiu si care azi poarta numele de Ady Endre. Aici a fost amenajata Casa Memoriala a poetului, locul unde gasim documente, fotografii precum si scrisori adresate catre un bun prietan de-al sau, poetul si omul politic Octavian Goga.

Ceremonie impresionanta la Westminster Abbey. Cei mai importanti membri ai Casei Regale au participat la eveniment

Regina Elisabeta a Doua si cei mai importanti membri ai familiei regale au asistat la o impresionanta ceremonie prilejuita de Ziua Commonwealth-ului britanic. Toate privirile s-au indreptat, fireste, spre.

Constanteanul Aurelian Marin este noul presedinte ANAT. Cei mai importanti oameni din turismul romanesc l-au ales pentru un mandat de doi ani

Noul presedinte al Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism este constanteanul Aurelian Marin. El a fost ales de cele mai luminate minti din turismul romanesc, intrunite astazi la Bucuresti.

Cum sa te protejezi de cei mai periculosi virusi: Sfaturile care iti tin datele si banii in siguranta

Virusii de tip ransomware au crescut in popularitate in ultimii ani mai ales pentru ca le permit hackerilor sa iti blocheze datele si sa ceara rascumparare. Acum, Bitdefender are o unealta prin care poate opri virusul Cryptowall. Cryptowall este o versiune avansata a Cryptolocker, un ransomware ce cripteaza documentele din computerele infectate si cere apoi [].

Care sunt concluziile celui mai nou raport european pe tema pesticidelor din alimente

Peste 97% dintre alimentele consumate in Europa contin reziduri de pesticide in limitele legale, arata cel mai nou raport elaborat de Autoritatea Europeana pentru Siguranta Alimentara. Raportul a analizat peste 81. 000 de monstre de alimente din cele 27 de state membre ale Uniunii Europene, plus Irlanda si Norvegia.

Sunt femeile investitori mai buni decat barbatii?

Se spune ca barbatii sunt de pe Marte si femeile de pe Venus. Daca discutam despre bani si investitii, intrebarea fireasca este: exista diferente intre modul in care femeile si barbatii fac investitii? Raspunsul este categoric da.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )