Libnet.ro
UNICEF

15:30

Cum sa te protejezi de cei mai periculosi virusi: Sfaturile care iti tin datele si banii in siguranta

Playtech Playtech,
Cum sa te protejezi de cei mai periculosi virusi: Sfaturile care iti tin datele si banii in siguranta

Virusii de tip ransomware au crescut in popularitate in ultimii ani mai ales pentru ca le permit hackerilor sa iti blocheze datele si sa ceara rascumparare. Acum, Bitdefender are o unealta prin care poate opri virusul Cryptowall. Cryptowall este o versiune avansata a Cryptolocker, un ransomware ce cripteaza documentele din computerele infectate si cere apoi []. continuă pe Playtech

Romanii, cei mai destepti din Europa la matematica!

Cei mai destepti din Europa, atunci cand vine vorba despre matematica, sunt romanii! Asta dupa ce tara noastra s-a clasat pe primul loc din Europa la Olimpiada Internationala de Matematica! .

Ceremonie impresionanta la Westminster Abbey. Cei mai importanti membri ai Casei Regale au participat la eveniment

Regina Elisabeta a Doua si cei mai importanti membri ai familiei regale au asistat la o impresionanta ceremonie prilejuita de Ziua Commonwealth-ului britanic. Toate privirile s-au indreptat, fireste, spre.

Constanteanul Aurelian Marin este noul presedinte ANAT. Cei mai importanti oameni din turismul romanesc l-au ales pentru un mandat de doi ani

Noul presedinte al Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism este constanteanul Aurelian Marin. El a fost ales de cele mai luminate minti din turismul romanesc, intrunite astazi la Bucuresti.

Jurnalista Rodica Ciobanu a murit dupa mai multi ani in care s-a luptat cu o boala grava

Jurnalista Rodica Ciobanu a murit miercuri dimineata, dupa mai multi ani in care s-a confruntat cu o boala grava. Rodica Ciobanu a fost jurnalist la Adevarul, iar in ultimii ani a fost editorialist la Gandul. An.

Dr Oz: Cele mai sanatoase 12 plante care te vindeca la domiciliu

Esti obosit sa tot incerci sa decodezi ceea ce scrie pe produsele din farmacii? Poate ca remediul natural pe care il cauti este la indemana ta. Iata 12 plante care te pot ajuta atat in cazul indispozitiilor, a congestiei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )