Libnet.ro
UNICEF

18:30

Corina Suteu merge la New York Film Festival pentru a viziona Bacalaureat si Sieranevada. Cristian Mungiu, intre invitatii evenimentului

Adevărul Adevărul,
Corina Suteu merge la New York Film Festival pentru a viziona Bacalaureat si Sieranevada. Cristian Mungiu, intre invitatii evenimentului

Corina Suteu, ministrul Culturii, merge la cea de-a 54-a editie a New York Film Festival pentru a viziona peliculele Bacalaureat, de Cristian Mungiu, si Sieranevada, de Cristi Puiu. continuă pe Adevărul

Regizorul Cristian Mungiu invitat cu filmul Bacalaureat la New York Film Festival, editia a 54-a VIDEO

Institutul Cultural Roman din New York, alaturi de compania americana de distributie IFC Films, sustine prezenta cunoscutului regizor Cristian Mungiu launul dintre cele mai importante festivaluri internationale de profil din Statele Unite, New York Film Festival, aflat la cea de-a 54-a editie.

iti cauti coleg de apartament? Un milionar excentric din New York isi ofera apartamentul de 8 milioane de dolari pentru un dolar

Daca ati visat vreodata sa locuiti in New York, intr-un apartament superb, s-ar putea sa aveti noroc. Un milionar excentric pune la dispozitie apartamentul sau de 8 milioane de dolari, cu trei.

Ancheta la New York dupa ce un banner cu Vladimir Putin pacificatorul a fost agatat pe Podul Manhattan (VIDEO)

Imagini incredibile la New York. Acolo, Vladimir Putin s-a aflat in centrul atentiei. Politia din metropola a pornit o ancheta dupa ce un banner imens cu imaginea presedintelui Rusiei a fost agatat pe.

Un tren de pasageri a deraiat in apropiere de New York; cel putin 11 oameni au fost raniti

Un tren de pasageri a deraiat in apropiere de New York, ranind mai multe persoane, au declarat autoritatile citate de BBC News.

Un tren de pasageri a deraiat in apropiere de New York. Cel putin 11 oameni au fost raniti

Un tren de pasageri a deraiat in apropiere de New York, ranind mai multe persoane, au declarat autoritatile citate de BBC News.

Tren de pasageri deraiat in Long Island, New York. 29 de raniti si trafic suspendat

Un tren de pasageri a deraiat sambata seara in Long Island, New York, accidentul soldandu-se cu ranirea a 29 de persoane, transmit Reuters si Xinhua, citand surse oficiale, potrivit carora tr.

Aparitie soc la New York. Chipul lui Vladimir Putin a agitat spiritele in metropola americana

Un banner urias cu chipul presedintelui rus Vladimir Putin si mesajul pacificatorul a fost a fost atarnat, joi dupa-amiaza, de Podul Manhattan din New York, scrie Business Insider. Politia.

Politia din New York efectueaza o ancheta dupa ce un banner imens cu imaginea lui Putin a fost agatat pe Podul Manhattan

Politia din New York cauta persoana sau persoanele care au agatat joi un imens banner cu un portret al presedintelui rus Vladimir Putin pe Podul Manhattan, relateaza Reuters.

FOTO. Un banner urias cu Vladimir Putin a aparut pe podul Manhattan din New York

Un banner urias cu o fotografie a presedintelui rus Vladimir Putin alaturi de expresia fauritorul de pace a fost atarnat, joi dupa-amiaza, de Podul Manhattan, din New York, scrie BBC.

Filme, concerte si dezbateri de groaza in cadrul Dracula Film Festival de la Brasov

Timp de cinci zile pasionatii genului horror vor avea parte de un regal de filme si dezbateri. in cadrul festivalului vor putea fi vazute doua proiectii in premiera. Unul dintre fime a facut deja valuri peste ocean, iar cel de al doilea va fi lansat la finele lunii, deci cu atat mai mult trebuie sa fiti curiosi si sa veniti la festival.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )