Libnet.ro
UNICEF

23:45

Coronavirus |Abatorul din Timisoara a fost inchis. Numarul angajatilor infectati a ajuns la 93

B1 B1,
Coronavirus |Abatorul din Timisoara a fost inchis. Numarul angajatilor infectati a ajuns la 93

Abatorul Smithfield, situat in apropiere de Timisoara, va ramane inchis in urmatoarele 7 zile, dupa ce a devenit un focar de infectie. 93 de angajati aufost testati pozitiv cuCovid-19, dintre care. continuă pe B1

Dr. Virgil Musta: La Spitalul V. Babes din Timisoara nu mai avem locuri pentru bolnavii COVID

Medicul Virgil Musta, care a vindecat multi bolnavi de COVID, anunta ca zona pentru pacientii cu coronavirus de la Spitalul Victor Babes din Timisoara a devenit neincapatoare, in conditiile in care cazurile au crescut alarmant.

Virgil Musta anunta ca Spitalul Victor Babes din Timisoara nu mai are locuri pentru pacientii COVID: O parte dintre concetateni nu repecta nicio regula, dand crezare fake news-urilor si teoriilor conspiratiei

Spitalul Victor Babes din Timisoara, unitate medicala dedicata tratarii bolnavilor de COVID-19, nu mai are locuri libere pentru pacientii infectati cu virusul SARS-CoV-2, anunta vineri medicul Virgil Musta, sef de sectie la acest spital. Toate acestea se datoreaza si faptului ca o parte dintre concetateni nu repecta nicio regula, dand crezare fake news-urilor, teoriilor conspiratiei sau falselor indemnuri la libertate, afirma Virgil Musta. Medicul subliniaza ca fiecare este liber sa faca ce vrea cu viata si sanatatea lui, pana in punctul in care pui in pericol sanatatea celorlalti.

Medic din Timisoara, mesaj ferm pentru cei care nu cred in virus: ii rugam sa vina la noi in spital, sa le aratam mortii

Cristian Oancea, manageruluiSpitalului de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara, este revoltat de teoriile care circula in ultima perioada ca virusul, care a ucis pana acum1. 988 de.

Bianca Dragusanu are o sosie. O femeie din Timisoara si-a facut mai multe operatii estetice pentru a arata precum vedeta (GALERIE FOTO)

Bianca Dragusanu este admirata de foarte multe tinere. Ba chiar, unele ar face orice ca sa arate ca ea. Acesta este si cazul unei femei din Timisoara, ale carei operatii estetice au facut-o sa semene izbitor de.

Ce conditii a trebuit sa indeplineasca abatorul din Germania unde au fost infectati cu coronavirus peste 1.500 de angajati, multi dintre ei romani, pentru a se redeschide

Abatorul firmei Toennies, inchis in luna iunie dupa ce peste 1. 500 de angajati au fost testati pozitiv la coronavirus, printre care multi romani, a fost obligat sa isi instaleze filtre HEPA la sistemele de ventilatie, care au o capacitate ridicata de a retine particule extrem de mici cum ar fi virusurile, inainte de a se putea redeschide vineri. Aceste filtre sunt in mod obisnuit folosite in spitale si avioane.

Numarul angajatilor Uzinei Dacia confirmati cu COVID-19, tinut secret. Nu exista focare importante in cadrul uzinei

Exstenta unor cazuri Covid-19 la Dacia a fost confirmata si de oficiatii uznei de la Mioveni, si de Institutia Prefectului Arges. Nimeni nu spune insa despre cati angajati infectati este vorba, desi, numarul vehiculat pe baza de zvonuri este de cca 100.

A treia unitate mobila de terapie intensiva, instalata la Spitalul din Timisoara. Anuntul lui Raed Arafat

A treia unitate mobila de terapie intensiva a fost instalata, in cursul zilei de sambata, la Timisoara. Altele doua au fost instalate la Ploiesti si Galati, a anuntat Raed Arafat.

Focar de coronavirus la o maternitate privata din Timisoara

Un nou focar de infectie cu coronavirus a fost depistat in judetul Timis, la o maternitate privata, .

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1975 seconds )