Libnet.ro
UNICEF

15:45

Bianca Dragusanu are o sosie. O femeie din Timisoara si-a facut mai multe operatii estetice pentru a arata precum vedeta (GALERIE FOTO)

B1 B1,
Bianca Dragusanu are o sosie. O femeie din Timisoara si-a facut mai multe operatii estetice pentru a arata precum vedeta (GALERIE FOTO)

Bianca Dragusanu este admirata de foarte multe tinere. Ba chiar, unele ar face orice ca sa arate ca ea. Acesta este si cazul unei femei din Timisoara, ale carei operatii estetice au facut-o sa semene izbitor de. continuă pe B1

Cate costume de baie isi ia in bagaj Bianca Dragusanu cand pleaca la mare. Nimeni din Romania nu mai face asa ceva

Bianca Dragusanu a acordat recent un interviu in care a vorbit despre ea si fetita sa, despre relatia cu Victor Slav, dar si despre proiectele profesionale. Cate costume de baie isi ia in bagaj Bianca Dragusanu cand pleaca la mare Bianca Dragusanu este o femeie independenta si determinata. Este considerata una dintre cele mai frumoase .

Bianca Dragusanu a fost intrebata cate propuneri indecente primeste zilnic. Raspunsul i-a uimit pe multi

Bianca Dragusanu se declara o o femeie matura si spune despre ea ca nu a fost niciodata o femeie usor de agatat. Eu nu primesc propuneri indecente, a spus ea.

Ce se intampla acum intre Bianca Dragusanu si Victor Slav. Alex Bodi stie tot

Printre barbatii importanti din viata Biancai Dragusanu se numara, cronologic, Catalin Botezatu, care i-a netezit drumul spre celebritate, Victor Slav, tatal fetitei ei, dar si Alex Bodi. Bianca Dragusanu, interviu despre Victor Slav si Alex Bodi Bianca Dragusanu s-a nascut in Petrosani si a devenit celebra in lumea mondenp din Romania dupa ce in mai .

Bianca Dragusanu socheaza din nou! Cum a ajuns vedeta in presa internationala

Bianca Dragusanu a devenit celebra in Marea Britanie unde jurnalistii spun ca este una dintre femeile care si-au facut atat de multe operatii estetice incat a ajuns sa arate ca o papusa Barbie.

Cum arata prima femeie din lume care a murit intr-un accident de masina, in anul 1869

Accidentele auto se numara printre primele cauze ale edeceslor, in fiecare an, in toata lumea. Din pacate, acest lucru se intampla inca de la inventia automobilului. Cum arata prima femeie din.

Coronavirus |Cristian Oancea, managerul Spitalului Victor Babes din Timisoara: Unii pacienti vin si anunta ca au COVID si pleaca acasa, altii refuza tratamentul (VIDEO)

Managerul Spitalului Victor Babes din Timisoara, Cristian Oancea, considera, in contextual cresterii alarmante a numarului de persoane testate pozitiv cu noulcoronavirus, ca legea CCR, care permite.

Federatia FAIR-MediaSind a semnat Contractul Colectiv de Munca la Teatrul German din Timisoara

Federatia Cultura si Mass-Media FAIR-MediaSind a negociat si semnat, in baza mandatului acordat de membrul afiliat Sindicatul Teatrului German de Stat din Timisoara Contractul Colectiv de Munca din aceasta institutie de cultura, conform unui comunicat de presa emis de Mediasind.

Medicul Virgil Musta, despre numarul mare de infectari cu COVID-19 : in doua-trei zile, Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara va ramane fara locuri

Virgil Musta, seful Sectiei de Boli Infectioase de la Spitalul Victor Babes din Timisoara, a anuntat, luni, ca in doua-trei zile unitatea medicala in care activeaza va ramane fara locuri din.

Mesaj dur al directorului Spitalului Victor Babes din Timisoara pentru cei care nu cred in COVID-19: ii asteptam in spitale, unde avem si lumanari

La Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara mai sunt cateva locuri libere pentru pacientii cu COVID-19. Managerul spitalului, Cristian Oancea, sustine ca in jur de 70% dintre pacientii din ultima perioada cred in teoria conspiratiei si spune ca medicii nu mai au cu cine sa se lupte si sunt dezarmati, pentru ca munca lor s-a dus pe apa Sambetei. in acest context, el transmite un mesaj dur: ii asteptam in spitale, unde avem si lumanari, scrie Opinia Timisoarei.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )