Libnet.ro
UNICEF

23:00

CORONAVIRUS |Alerta in Capitala! Ancheta epidemiologica la Spitalul Dimitrie Gerota, unde un barbat infectat cu COVID-19 a intrat in contact cu medicii fara sa stie ca era bolnav (VIDEO)

B1 B1,
CORONAVIRUS |Alerta in Capitala! Ancheta epidemiologica la Spitalul Dimitrie Gerota, unde un barbat infectat cu COVID-19 a intrat in contact cu medicii fara sa stie ca era bolnav (VIDEO)

Alerta maxima in Capitala. Accesul in spitalul MAI din Capitala este restrictionat dupa ce unul dintre cei doi pacienti diagnosticati luni seara cu COVID-19 a intrat in contact cu medicii, fara sa se. continuă pe B1

Ancheta epidemiologica la Spitalul de Urgenta MAI, unde a fost internat un barbat cu Covid-19, fara sa fie luate masurile de siguranta

O ancheta epidemiologica se desfasoara la Spitalul de Urgenta Dimitrie Gerota din Bucuresti, unde a fost internat initial cel de-al 17-lea caz de coronavirus din Romania, un barbat de 60 de ani.

Spitalul MAI - Dimitrie Gerota din Capitala, in carantina. Personalul si pacientii vor fi izolati 14 zile FOTO

Spitalul Dimitrie Gerota din Capitala este incepand de marti in carantina timp de 14 zile dupa ce, pacientul cu nr. 16 infectat cu coronavirus, a fost internat mai multe zile fara a i se face testul pentru infectia cu acest virus. Barbatul de 60 de ani din Capitala calatorise recent in Israel insa el nu a spus medicilor ca a fost plecat intr-o zona de risc.

COVID-19 in Romania. Alerta la ADP Sector 4. Pacientul 16 din Bucuresti a intrat in contact cu 120 de persoane

O ancheta epidemiologica a fost declansata la Amenajarea Domeniului Public, sector 4, dupa ce s-a stabilit ca un angajat al institutiei, care este cel de-al 16-lea bolnav de coronavirus, a impartit martisoare pe 2 martie. Barbatul de 60 de ani care era deja internat la Spitalul Dimitrie Gerota din Capitala cand a fost depistat cu virusul a intrat in contact cu 120 de persoane.

Firea anunta inca 3 persoane cu test pozitiv de coronavirus in Bucuresti

Primarul Capitalei Gabriela Firea anunta inca trei persoane cu test pozitiv de coronavirus in Bucuresti, acestea fiind fiul, nora si nepotul barbatului de 60 de ani, deja diagnosticat, care a fost internat initial la Spitalul Dimitrie Gerota.

CORONAVIRUS |Alerta la Guvern: O bucatareasa de la Palatul Victoria, mama unui baiat care lucreaza in acelasi loc cu femeia contaminata din Capitala

UPDATE:Femeia de 42 de ani din Bucuresti infectata cu coronavirus lucreaza la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci OSIM). in aceste conditii, s-a luat deciziatestarii tuturor angajatilora.

Gabriela Firea anunta ca inca trei persoane sunt testate pozitiv cu coronavirus in Capitala

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, anunta ca inca trei persoane au fost testate pozitiv cu coronavirus in Capitala. Este vorba despre fiul, nora si nepotul pacientului in varsta de 60 de ani, pacientul.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2545 seconds )