Libnet.ro
UNICEF

11:45

Spitalul MAI - Dimitrie Gerota din Capitala, in carantina. Personalul si pacientii vor fi izolati 14 zile FOTO

Adevărul Adevărul,
Spitalul MAI - Dimitrie Gerota din Capitala, in carantina. Personalul si pacientii vor fi izolati 14 zile FOTO

Spitalul Dimitrie Gerota din Capitala este incepand de marti in carantina timp de 14 zile dupa ce, pacientul cu nr. 16 infectat cu coronavirus, a fost internat mai multe zile fara a i se face testul pentru infectia cu acest virus. Barbatul de 60 de ani din Capitala calatorise recent in Israel insa el nu a spus medicilor ca a fost plecat intr-o zona de risc. continuă pe Adevărul

Ancheta epidemiologica la Spitalul de Urgenta MAI, unde a fost internat un barbat cu Covid-19, fara sa fie luate masurile de siguranta

O ancheta epidemiologica se desfasoara la Spitalul de Urgenta Dimitrie Gerota din Bucuresti, unde a fost internat initial cel de-al 17-lea caz de coronavirus din Romania, un barbat de 60 de ani.

Inconstienta sau prostie. Fostul politist internat la Spitalul MAI, bomba cu COVID-19 dupa ce a mintit medicii

Un angajat ADP sector 4, fost politist infectat cu COVID-19, a fost internat aproape o saptamana la Spitalul Dimitrie Gerota din Capitala fara sa se stie ca este infectat cu COVID-19. Pe 2 martie, inainte cu o zi de internare, a impartit martisoare la peste 100 de colege, apoi a intrat in contact cu alte zeci de persoane, rude, personal medical si pacienti ai spitalului. El a ascuns medicilor ca a fost plecat in Israel.

Coronavirus in Romania: 17 pacienti infectati, dintre care 5 vindecati. 52 de oameni sunt in carantina Scoli inchise de miercuri si masuri fara precedent

In Romania au fost confirmate pana marti dimineata 17 cazuri de imbolnavire, iar cinci dintre pacienti au fost vindecati si externati. Ultimul caz confirmat - un barbat din Bucuresti - era internat din 5 martie la Spitalul MAI Dimitrie Gerota, astfel ca unitatea medicala a restrictionat accesul si iesirile din spital. Autoritatile au anuntat masuri fara precedent - sunt interzise adunarile cu peste 1. 000 de participanti, s-au suspendat zborurile din si spre Italia, precum si cursele regulate rutiere si feroviare ale operatorilor de transport spre aceasta tara, iar de miercuri se inchid scolile.

Coronavirus in Romania: 17 pacienti infectati, dintre care 5 vindecati. 52 de oameni sunt in carantina Scoli inchise de miercuri si masuri fara precedent

In Romania au fost confirmate pana marti dimineata 17 cazuri de imbolnavire, iar cinci dintre pacienti au fost vindecati si externati. Ultimul caz confirmat - un barbat din Bucuresti - era internat din 5 martie la Spitalul MAI Dimitrie Gerota, astfel ca unitatea medicala a restrictionat accesul si iesirile din spital. Autoritatile au anuntat masuri fara precedent - sunt interzise adunarile cu peste 1. 000 de participanti, s-au suspendat zborurile din si spre Italia, precum si cursele regulate rutiere si feroviare ale operatorilor de transport spre aceasta tara, iar de miercuri se inchid scolile. 37: Universitatea Babes-Bolyai din Cluj isi suspenda cursurile pana pe 22 martie.

CORONAVIRUS |Alerta in Capitala! Ancheta epidemiologica la Spitalul Dimitrie Gerota, unde un barbat infectat cu COVID-19 a intrat in contact cu medicii fara sa stie ca era bolnav (VIDEO)

Alerta maxima in Capitala. Accesul in spitalul MAI din Capitala este restrictionat dupa ce unul dintre cei doi pacienti diagnosticati luni seara cu COVID-19 a intrat in contact cu medicii, fara sa se.

Coronavirus in Romania: Sindicatele cer sporuri intre 55% si 85% din salariu pentru personalul medical care trateaza pacienti infectati

Sanitas, cea mai mare federatie sindicala din domeniul sanitar din Romania, cere acordarea de sporuri intre 55% si 85% din salariu pentru personalul medical care trateaza pacienti infectati cu coronavirus. Un document in care se solicita acordarea de astfel de sporuri i-a fost transmis marti ministrului Sanatatii, Victor Costache.

Gabriela Firea cere inchiderea scolilor din Capitala, pentru a limita pe cat posibil raspandirea coronavirusului

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, luni, mai multe masuri restrictive luate la nivelul municipiului Bucuresti in vederea prevenirii raspandirii noului coronavirus si a cerut public inchiderea scolilor din Capitala.

Panica in scolile din Capitala, dupa ce primele cazuri de coronavirus au fost confirmate

Este alerta in scolile din Capitala, dupa ce primele cazuri de coronavirus au fost confirmate in Bucuresti. Panicati, multi parinti si profesori au cerut suspendarea cursurilor pentru ca cei mici sa nu se imbolnaveasca. Reprezentatii Inspectoratului Scolar vor sa faca o baza de date speciala cu elevii care au fost in vacante in regiunile in care boala a fost confirmata. Medicii spun ca imediat ce virusul va ajunge la scolile din Bucuresti, boala se va extinde foarte repede.

Ce inseamna scenariul 2 in plina criza de coronavirus. Planul alb, activat in mai multe spitale din Romania

Planul alb este activat in mai multe spitale din Romania. De asemenea s-a anuntat si scenariul 2 de coronavirus. Totodata, Raed Arafat a dat explicatii despre cele 4 scenarii care pot intra in vigoare. Ce inseamna scenariul 2 in plina criza de coronavirus Avand in vedere situatia aflata la momentul de fata in tara, vorbind .

Ismail, cel mai longeviv primar din Romania. Cum arata comuna dupa 38 de ani in functie

De aproape 38 de ani, in Romania, exista un primar ales pe viata, mai exact in judetul Dambovita, la vreo 7 kilometri de Targoviste, in comuna Doicesti. Prima data cand s-a urcat pe scaunul de primar al comunei a fost inainte de decembrie 1989, mai exact in 1982, pe vremea cand Nicolae Ceausescu erapreaiubitul conducator, .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )