Libnet.ro
UNICEF

23:00

CORONAVIRUS |Un angajat din cadrul Centralei Ministerului Afacerilor Externe, testat pozitiv

B1 B1,
CORONAVIRUS |Un angajat din cadrul Centralei Ministerului Afacerilor Externe, testat pozitiv

Un angajat al Centralei Ministerului Afacerilor Externe MAE) a fost testat pozitiv, miercuri, pentru noul coronavirus. in scopul informarii transparente si corecte a publicului, Ministerul Afacerilor Externe. continuă pe B1

Sectia de cardiologie din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Giurgiu a fost inchisa dupa ce a aparut un focar de coronavirus

Un nou focar de coronavirus a aparut in judetul Giurgiu intr-o unitate medicala. Sectia de cardiologie din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Giurgiu a fost inchisa dupa ce 13 pacienti internati ai.

Un angajat din regia tehnica de la Realitatea Plus a decedat din cauza infectiei cu Covid-19

Bebe Stanutiu,angajat din regia tehnica al postului de televiziune Realitatea Plus a decedat din cauza infectiei cu Covid-19. Acesta avea 46 de ani si erainternat la Terapie Intensiva, la Institutul.

Trei persoane cu functii de conducere din cadrul ADR au fost infectate cu SARS-CoV-2

Trei persoane cu functii de conducere in cadrul Autoritatii pentru Digitalizarea Romaniei ADR) au fost depistate pozitiv cu SARS-CoV-2.

Noul primar al Capitalei, Nicusor Dan a anuntat ca il va demite pe directorului Directiei Juridice din cadrul Primariei Bucuresti (VIDEO)

Primarul ales al Capitalei,Nicusor Dan a declaratluni seara, pe B1TV, ca prima decizie pe care o va lua in momentul in care va prelua functia,va fi demiterea directorului Directiei Juridice din.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )