Libnet.ro
UNICEF

06:00

Coronavirus: Deputatul PNL, Lucian Heius, primarul Devei, Florin Oancea, si administratorul public Adrian David Nicolae, confirmati pozitiv

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Coronavirus: Deputatul PNL, Lucian Heius, primarul Devei, Florin Oancea, si administratorul public Adrian David Nicolae, confirmati pozitiv

Grupul de Comunicare Strategica GCS) a anuntat ca deputatul PNL, Lucian Heius, primarul Devei, Florin Oancea, si administratorul public Adrian David Nicolae sunt confirmati pozitiv la testul pentru coronavirus. continuă pe Wall-Street Ro

Deputatul PNL Lucian Heius confirmat pozitiv la coronavirus: Astept izoleta!

Deputatul PNL Lucian Heius a precizat ca nu a fost foarte aproape de colegul sau Vergil Chitac, insa a fost si el testat pozitiv la coronavirus.

Reactia senatorului PNL care a infectat alti trei colegi: Nu-i cunosc

Senatorul PNL Vergil Chitac, primul politician din Romania confirmat cu coronavirus, sustine ca nu ii cunoaste si nu a interactionat cu cei trei colegi ai sai infectati, care au participat alaturi de el la sedinta Biroului Pemanent National. Este vorba despre deputatul PNL Lucian Heius, primarul Devei, Florin Oancea, si administratorul public al Devei Adrian David Nicolae.

Coronavirus: Deputat PNL cere BOR sa puna la dispozitie spatii pentru carantina

Deputatul PNL Lucian Heius, propus si ministru de Finante, a cerut Bisericii sa puna la dispozitie spatiile de cazare din manastiri pentru romanii care se intorc in tara si trebuie sa intre in carantina.

Liderii PNL Hunedoara au coronavirus. Lucian Heius, Florin Oancea si Adrian David, izolati la domiciliu

Trei lideri ai PNL Hunedoara au fost infestati cu coronavirus. Lucian Heius, Florin Oancea si Adrian David se afla in izolare la domiciliu.

Cine e Lucian Heius, pacientul 100 cu Coronavirus. E crescator de oi si a fost propus de PNL ca ministru de Finante

Lucian Heius, pacientul 100 cu coronavirus din Romania, fusese propus pentru functia de ministru al Finantelor in Guvernul Citu. Heius este deputat PNL, fost sef al Fiscului in regiunea Timisoara si crescator de oi. A fost infectat cu coronavirus de Vergil Chitac, colegul sau de partid.

Deputatul PNL Bogdan Hutuca ar fi contaminat cu coronavirus

Deputatul PNL Bogdan Hutuca ar fi fost depistat pozitiv la testul pentru coronavirus, informeaza B1 TV. Este al doilea parlamentar PNL contaminat cu COVID-19. El este contact al senatorului liberal Vergil.

Ludovic Orban, surprins intre cei doi politicieni PNL contaminati cu coronavirus (FOTO)

Ludovic Orban a fost surprins intr-o fotografie intre primarul Devei, Florin Oancea, si administratorul public Adrian David Nicolae. Cei doi au fost testati pozitiv cu coronavirus.

Primarul Devei, contaminat cu COVID-19: Nu il cunosteam pe Vergil Chitac, nici nu am dat mana cu dansul (VIDEO)

Primarul municipiului Deva, Florin Oancea, depistat pozitiv cu noul coronavirus, a declarat, sambata, intr-o interventie telefonica in cadrul Stirilor B1 TV, ca cel mai probabil a fost contaminat in timpul.

CORONAVIRUS. Conducerea PNL, autoizolata, dupa ce un senator a fost diagnosticat cu COVID-19. Ludovic Orban se va izola la Vila Lac I (VIDEO)

Premierul interimar Ludovic Orban anunta ca toata conducerea PNL va fi izolata. Orban se va autoizola la Vila Lac I. Decizia a fost luata dupa ce senatorul Vergil Chitac a fost diagnosticat cu noul.

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )