Libnet.ro
UNICEF

06:00

Primarul Devei, contaminat cu COVID-19: Nu il cunosteam pe Vergil Chitac, nici nu am dat mana cu dansul (VIDEO)

B1 B1,
Primarul Devei, contaminat cu COVID-19: Nu il cunosteam pe Vergil Chitac, nici nu am dat mana cu dansul (VIDEO)

Primarul municipiului Deva, Florin Oancea, depistat pozitiv cu noul coronavirus, a declarat, sambata, intr-o interventie telefonica in cadrul Stirilor B1 TV, ca cel mai probabil a fost contaminat in timpul. continuă pe B1

Senatorul PNL Vergil Chitac, depistat pozitiv cu coronavirus, a fost de 8 martie la un eveniment cu 400 de persoane Participant: Am decis sa ma autoizolez, nici nu stiu cum sa procedez, sa sun la 112 sau la DSP?

Senatorul PNL Vergil Chitac, depistat pozitiv cu coronavirus, a participat pe data de 9 martie la un eveniment public organizat la Constanta de Uniuniunea Culturala a Tatarilor din Romania UCTR) cu ocazia Zilei.

Numarul cazurilor de coronavirus in Romania a ajuns la 113: inca un barbat care a intrat in contact cu Vergil Chitac

Numarul cazurilor de coronavirus a ajuns la 113 in Romania, dupa ce au fost confirmate alte patru noi cazuri de infectare sambata seara, unul fiind la un barbat care a intrat in contact cu senatorul Vergil Chitac.

Vergil Chitac, despre cei trei liberali testati pozitiv: Nu ii cunosc si nu am interactionat cu ei

Senatorul Vergil Chitac, candidatul PNL la primaria Constanta, a fost testat pozitiv pentru coronavirus, vineri, 13 martie.

Deputatul PNL Bogdan Hutuca NU are coronavirus. El intrase in contact cu senatorul liberal Vergil Chitac, depistat pozitiv

Deputatul PNL de Constanta, Bogdan Hutuca, are rezultat negativ la testul pentru coronavirus. El este unul dintre cei care a intrat in contact cu senatorul PNL Vergil Chitac, depistat pozitiv cu COVID-19. De.

Senatorul Vergil Chitac, din carantina: Nu imi pot explica de unde am luat acest virus. Medicii mi-au spus sa stau linistit

Senatorul Vergil Chitac, infectat cu coronavirus, a explicat pe pagina sa de Facebook cronologia imbolnavirii sale care a provocat un focar ale carui urmari sunt greu de cuantificat.

Vergil Chitac, infectat cu coronavirus, risca dosar penal. Maria Vasii: Un proces penal nu poate fi evitat

Avocatul Maria Vasii declara ca senatorul Vergil Chitac nu poate scapa de urmarirea penala, dupa ce s-a confirmat ca este infectat cu noul coronavirus.

Seful ISU Constanta despre faptul ca Vergil Chitac a fost dus fara izoleta: Erau trei confirmati cu coronavirus si nu erau izolete suficiente Persoanele care sunt confirmate se transporta cu autospeciala pentru victime multiple

Seful Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU), Daniel Popa, Constanta a explicat ca senatorul Vergil Chitac, sotia si prietenul lor nu au fost transportati cu izoleta pentru ca persoanele confirmate cu COVID-19 pot fi transportate cu autospeciala pentru victime multiple. Mai mult, potrivit acestuia, Constanta are o singura izoleta, in timp ce erau trei pacienti, scrie Info Sud-Est. ro.

Senatorul Vergil Chitac: Nu imi pot explica de unde am luat acest virus

Vergil Chitac, senator PNL din Constanta, infectat cu coronavirus, a explicat intr-o postare pe Facebook cum a aflat ca a fost infectat, dar si ca s-a supus tuturor indicatiilor primite de autoritati.

Senatorul Vergil Chitac, diagnosticat cu coronavirus, spune ca a fost informat de Senat 3 zile mai tarziu de la anuntul NATO Liberalul nu explica insa de ce a fost transportat la spital fara izoleta si masca de protectie

UPDATE: Senatorul Vergil Chitac insistaca a aflat tarziu despreanuntul NATO privind infectarea delegatiei de la Bruxelles cu Covid-19. Internat la Spitalul de Boli Infectioase din.

Coronavirus: Nicusor Dan, in izolare la domiciliu dupa ce a participat la sedinta cu senatorul Vergil Chitac La acea reuniune PNL i-a validat candidatura la locale lui Nicusor Dan

Nicusor Dan anunta ca s-a izolat la domiciliu impreuna cu familia sa pana la aflarea rezultatului testului pentru COVID-19, dupa ce a participat la sedinta Biroului Politic National al PNL la care a fost prezent si senatorul Vergil Chitac, confirmat cu coronavirus. La acea sedinta, PNL a validat candidatura lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )