Libnet.ro
UNICEF

07:15

Coronavirus. Firea: Spitalul Victor Babes este pregatit sa asigure inca 340 de paturi pentru pacientii bolnavi de Covid-19

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus. Firea: Spitalul Victor Babes este pregatit sa asigure inca 340 de paturi pentru pacientii bolnavi de Covid-19

Spitalul de boli infectioase si tropicale Victor Babes, administrat de Primaria Capitalei, prin ASSMB, este pregatit sa asigure, daca situatia o va impune, inca 340 de paturi pentru pacientii bolnavi de coronavirus, pe langa cele 60 deja alocate, a anuntat primarul general al municipiului Bucuresti, Gabriela Firea, pe Facebook. continuă pe Hotnews

Firea: Spitalul Victor Babes este pregatit sa asigure inca 340 de paturi pentru pacientii cu coronavirus

Spitalul de boli infectioase si tropicale 039;039;Victor Babes039;039;, administrat de Primaria Capitalei, prin ASSMB, este pregatit sa asigure, daca situatia o va impune, inca 340 de paturi pentru pacientii bolnavi de coronavirus, pe langa cele 60 deja alocate,.

Firea: Spitatul Victor Babes e pregatit sa asigure inca 340 de paturi pentru pacientii cu Covid-19

Spitalul de boli infectioase Victor Babes va aloca, daca situatia o va impune, inca 340 de paturi pentru pacientii cu coronavirus, a anuntat pe Facebook, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

Dupa intrarea in vigoare a starii de urgenta, tot Spitalul Victor Babes din Timisoara va putea fi eliberat complet pentru a primi doar cazurile de coronavirus - medic

Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara ar putea fi eliberat complet, pentru a putea creste la maximum capacitatea de primire a cazurilor de coronavirus, iar persoanele internate, care au alte patologii, vor fi transferate in spatii din alte unitati medicale, a declarat duminica, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al spitalului, dr. Virgil Musta.

Barbat internat la Victor Babes, despre cum e sa fii infectat cu coronavirus

Unul dintre pacientii infectati cu noul tip de coronavirus internat la Spitalul Victor Babes din Capitala, Bogdan Aron, a descris pe Facebook conditiile si procedurile la care este supus in unitatea medicala.

Medicul din Timisoara care a vindecat cinci pacienti de coronavirus: Cea mai eficienta metoda este preventia

Metoda cea mai eficienta impotriva infectarii cu coronavirus este preventia, sustine Virgil Musta, medic primar de boli infectioase la Spitalul Victor Babes din Timisoara, unde cinci pacienti au plecat acasa complet vindecati, dupa ce au primit tratament simptomatic pentru infectia cu COVID 19.

VIDEO Cum si-au aratat solidaritatea suporterii din Craiova fata de medicii de la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes

Gest inedit al suporterilor de la Peluza Sud fata de personalul medical al Spitalului de Boli Infectioase Victor Babes din Craiova care trateaza deja primii pacienti afectati de Covid-19 din Oltenia.

Trei pacienti vindecati de coronavirus vor fi externati de la Victor Babes

Trei pacienti infectati cu coronavirus vor fi externati sambata seara dupa ce acestia s-au vindecat, informeaza autoritatile.

inca cinci cazuri de coronavirus confirmate - bilantul imbolnavirilor ajunge la 49

ACTUALIZARE - Alte 5 cazuri de imbolnavire cu noul coronavirus au fost confirmate miercuri, iar numarul cazurilor la nivel national a ajuns la 49. --- *ACTUALIZARE - Un barbat de 52 de ani din Constanta este al 39-lea caz de coronavirus din Romania, acesta declara ca nu a avut contact cu o persoana infectata si nici nu a calatorit in aceasta perioada. --- *ACTUALIZARE - O femeie de 54 de ani este al 38-lea caz de coronavirus din Romania --- *ACTUALIZARE - Un barbat de 47 de ani din Bucuresti a fost diagnosticat cu coronavirus, fiind al 37-lea caz din Romania, barbatul a calatorit la Stuttgart intre 26. 03 si prezinta simptome din data de 06. --- * ACTUALIZARE - Al 36-lea caz de coronavirus a fost diagnosticat, miercuri dupa-amiaza, un barbat venit din Israel care este internat la ATI la Spitalul Victor Babes. --- * ACTUALIZARE - inca trei cazuri au fost confirmate cu noul coronavirus miercuri, numarul total ajungand la nivel national la 35.

Coronavirus in Romania. Numarul cazurilor confirmate ajunge la 81. Ultimele doua victime, din Bucuresti si din Busteni

Un barbat de 26 de ani din Prahova, venit din Italia joi, 12 martie, a devenit cel de-al 80-lea caz de infectare cu noul tip de coronavirus, iar o femeie din Bucuresti - cazul 81. Barbatul este in carantina la Busteni, iar femeia se afla internata la Spitalul Victor Babes.

Bilantul imbolnavirilor cu coronavirus ajunge la 81

ACTUALIZARE - inca un caz a fost inregistrat in Capitala. Este vorba despre o femeie de 26 de ani, izolata la domiciliu din 9 martie. Femeia a fost transferata la spitalul Victor Babes. --- * ACTUALIZARE - Pacientul cu numarul 80 este un tanar de 26 de ani din Prahova, venit din Italia. --- * ACTUALIZARE - Numarul cazurilor ajunge la 79. Un barbat intors din Boston este pacientul 76, doua femei din Covasna si inca un barbat din Brasov. --- *ACTUALIZARE - inca doua cazuri confirmate, este vorba de doi barbati, unul de 50 de ani si unul de 62 de ani.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )