Libnet.ro
UNICEF

00:07

CORONAVIRUS |Franta, in carantina totala de vineri. Scolile vor ramane deschise, iar frontierele externe se vor inchide

B1 B1,
CORONAVIRUS |Franta, in carantina totala de vineri. Scolile vor ramane deschise, iar frontierele externe se vor inchide

Presedintele Republicii Franceze, Emmanuel Macron a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa, ca va fi reimpusa carantina totala de vineri, in contextul cresterii alarmante a numarului de cazuri de. continuă pe B1

Franta intra in carantina generala! Emmanuel Macron: Franta nu va adopta niciodata strategia imunizarii colective!

Emmanuel Macron a anuntat miercuri seara ca Franta va intra iar in carantina generala: Revenim la declaratiile pentru parasirea domiciliului. Scolile vor ramane deschise, munca va putea continua, centrele pentru varstnici vor putea fi vizitate.

Franta: Macron anunta introducerea carantinei de vineri pana pe 1 decembrie. Scolile raman deschise, Universitatile, barurile si restaurantele se inchid Vom avea 400.000 de decese suplimentare daca nu facem ceva

Emanuel Macron a anuntat miercuri seara introducerea unei noi carantine de vineri pana pe cel putin 1 decembrie. Scolile vor ramane geschise, a anuntat presedintele francez, dar Universitatile, barurile si restaurantele se vor inchide. Virusul circula in Franta cu o viteza pe care nici cele mai pesimiste prognoze nu le-au anticipat. Daca nu se face nimic, vom avea cel putin 400. 000 de decese suplimentare in cateva luni, spune Emmanuel Macron, potrivit Le Monde si AFP.

Coronavirus: Merkel pregateste inchiderea restaurantelor, a barurilor si a salilor de sport

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, doreste acordul autoritatilor locale pentru inchiderea barurilor si restaurantelor incepand cu 4 noiembrie in incercarea de a opri raspandirea coronavirusului, insa scolile vor ramane deschise, potrivit unui draft consultat de Reuters.

Coronavirus: Franta inregistreaza peste 50.000 de noi cazuri intr-o singura zi - Un nou record

Franta a inregistrat duminica 52. 010 de noi cazuri de coronavirus in ultimele 24 de ore, dupa ce sambata raportase 45. 422 de noi contagieri, a anuntat Ministerul Sanatatii, relateaza Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )