Libnet.ro
UNICEF

01:05

CORONAVIRUS |Franta: Guvernul va extinde starea de urgenta la mai mult de 30 de departamente

B1 B1,
CORONAVIRUS |Franta: Guvernul va extinde starea de urgenta la mai mult de 30 de departamente

Guvernul francez va extinde starea de urgenta la mai mult de 30 de departamente, potrivit unor surse BFMTV, dupa ce, sambata, in noua departamente, inclusiv in Paris, o astfel de masura a intrat in. continuă pe B1

Zodiile care fac cel mai mult rau. Nu se gandesc la alti oameni

Astrologii au detectat zodiile care fac cel mai mult rau. Nu se gandesc la alti oameni. Toti avem o latura intunecata impletita cu alta luminoasa, dau unii nativi au o inclinatie mai mult spre cea negativa. Acestea sunt zodiile cele mai malefice. Nu tin cont de oameni sub nicio forma Astrologii au anuntat care sunt .

REI FINANCE ADVISORS: Criza ar putea baga in insolventa sau faliment mai mult de 300.000 de firme

Un numar de peste 500. 000 de someri si mai mult de 300. 000 de firme ar putea intra in insolventa sau faliment in perioada urmatoare, in conditiile in care impactul economic al COVID-19 pentru companii si angajati va fi foarte puternic, iar efectele se vor resimti abia incepand de anul viitor, se arata intr-un comunicat trimis redactiei.

Coronavirus Franta: Bilantul zilnic depaseste din nou 20.000 de cazuri Numarul total al infectarilor s-ar putea sa sara de 1 milion pana la sfarsitul saptamanii

Franta a raportat marti peste 20. 000 de noi cazuri de coronavirus in 24 de ore, dupa bilantul zilnic scazuse luni la 13. 243, relateaza Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )