Libnet.ro
UNICEF

05:00

Coronavirus Franta: Sportul se va relua pe 11 mai cu reguli precise, a afirmat Roxana Maracineanu, ministrul Sporturilor din Franta

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus Franta: Sportul se va relua pe 11 mai cu reguli precise, a afirmat Roxana Maracineanu, ministrul Sporturilor din Franta

Ministrul Sporturilor din Franta, fosta inotatoare de origine romana Roxana Maracineanu, a reamintit, sambata, pentru postul de radio France Info ca sportul s-ar putea relua incepand cu data de 11 mai, dar cu respectarea anumitor reguli, informeaza cotidianul LEquipe. continuă pe Hotnews

CORONAVIRUS |Roxana Maracineanu, Ministrul Sporturilor din Franta: Sportul se va relua pe 11 mai cu reguli precise (VIDEO)

Roxana Maracineanu, fosta inotatoare de origine romana, in prezent Ministrul Sporturilor din Franta, a declarat, sambata, ca sportul s-ar putea relua incepand cu data de 11 mai, mentionand ca se vor.

Coronavirus: Macron spune ca 11 mai nu va fi un semnal ca Franta se intoarcere la viata normala

Presedintele Emmanuel Macron a avertizat vineri ca la sfarsitul carantinei nationale pe 11 mai va fi doar un prim pas in timp ce Franta cauta sa iasa din criza creata de pandemia cu coronavirus, relateaza Reuters.

Evenimentele sportive pot fi reluate in Elvetia dupa 11 mai

Autoritatile din Elvetia au anuntat, miercuri, o serie de masuri care vor fi implementate in perioada imediat urmatoare in schema de relaxare anuntata dupa ridicarea restrictiilor ca urmare a pandemiei de coronavirus.

Horoscop special: Mercur in Taur, pana pe 11 mai. Racii au o perioada excelenta, Capricorni au parte de noroc in toate

Horoscop. Dupa un sezon incins al Soarelui prin Berbec, atmosfera astrala se mai domoleste si beneficiem de o luna de sezon Taur in care Soarele aici ne ajuta sa intram intr-o stare mentala mult mai ponderata. Pe acest fond, Mercur planeta comunicarii si gandirii iese din Berbec si ajunge in Taur unde se intalneste cu Soarele.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )