Libnet.ro
UNICEF

22:15

CORONAVIRUS |Marcel Vela: Sunati la 112 daca vedeti in metrou pe cineva care stranuta si nu poarta masca de protectie (VIDEO)

B1 B1,
CORONAVIRUS |Marcel Vela: Sunati la 112 daca vedeti in metrou pe cineva care stranuta si nu poarta masca de protectie (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, le recomanda persoanelor care intalnesc in mijoacele de transport in comun pe cineva fara masca de protectie, care stranuta, sa sune la 112. Cetatenii care fac. continuă pe B1

Marcel Vela: Sunati la 112 daca cineva nu are masca si stranuta

Marcel Vela a discutat luni seara pe canalul de Youtube al lui George Buhnici despre noile masuri care se vor lua dupa marea relaxare, in Romania. Ministrul de Interne a venit cu o declaratia destul de controversata in ceea ce priveste oamenii depistati fara masca de protectie.

Marcel Vela explica declaratia daca nu are masca si stranuta, poate avea dosar: Era discutia despre un infectat

Cum isi explica Marcel Vela declaratia daca nu are masca si stranuta, poate avea dosar.

CORONAVIRUS |Marcel Vela: Dupa 15 mai, firmele cu peste 50 de angajati vor trebui sa decaleze programul si sa verifice temperatura angajatilor sau clientilor Cand vor fi anuntate masurile impuse dupa incetarea starii de urgenta

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat ca vineri seara sau sambata, MAI va publica masurile pe care cetatenii trebuie sa le respecte din data de 15 mai atunci cand va incepe o relaxare partiala a.

CORONAVIRUS |Marcel Vela, ministrul de Interne, a anuntat Ordonanta Militara 11: Tandarei iese din carantina Zbourile spre si dinspre Spania raman suspendate pana in 14 mai inclusiv (VIDEO)

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat luni seara adoptarea Ordonantei Militare cu numarul 11, in contextul epidemiei de coronavirus si trecerii de la starea de urgenta la starea de alerta. intre altele,.

Marcel Vela, despre parasirea localitatii dupa 15 mai: Nu am niciun motiv sa ma indoiesc de ce spun romanii

Marcel Vela, ministrul de Interne, a declarat la Antena 3 ca, incepand cu data de 15 mai, romanii vor putea parasi localitatea de domiciliu doar cu declaratie pe proprie raspundere.

Ministrul Vela,declaratie controversata: Sunati la 112 daca cineva nu are masca si stranuta VIDEO

Ministrul de Interne Marcel Vela a vorbit luni seara,pe canalul de Youtube al lui George Buhnici, despre amenzile pe care autoritatile le vor aplica cetatenilor dupa data de 15 mai, cand Romania va iesi din starea de urgenta, facand o afirmatie controversata legata de oamenii fara masca.

Marcel Vela revine cu explicatii: cine se va alege cu dosar penal daca nu poarta masca dupa 15 mai

Nu toti bucurestenii care calatoresc cu metroul fara a purta masca de protectie se vor alege cu dosare penale, ci doar aceia care in mod intentionat fac gesturi de natura a zadarnici combaterea bolilor, precizeaza ministrul de Interne. Marcel Vela a adus aceste precizari dupa ce indemnase oamenii sa sune la 112 daca vad pe cineva stranutand, fara sa poarte masca.

Marcel Vela: Nu o sa existe izolete care sa-i astepte la iesirile din metrou pe cetatenii care au stranutat

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a facut cateva precizari, in urma unui interviu despre care spune ca a fost interpretat gresit de catre mass-media. Este suficient ca un site de stiri sa preia cuvinte scoase din context, ca mai apoi stirea sa circule si sa se rostogoleasca. Da, recunosc ca acum ma afecteaza direct si personal, insa, de fapt, cei mai afectati sunt cetatenii. , sustine Vela.

VIDEO Marcel Vela anunta ordonanta militara nr 11: Carantina pentru Tandarei, ridicata Restrictiile la zborurile in Spania, prelungite pana in 14 mai

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anuntat luni seara adoptarea ordonantei militare numarul 11, prin care se renunta la instituirea carantinei in orasul Tandarei si se prelungesc restrictiile la zborurile catre si din Spania pana in data de 14 mai.

Marcel Vela, despre declaratia sa care a starnit controverse: Se opteaza pentru senzational Am avut in vedere un cetatean infectat

Ministrul de Interne Marcel Vela explica pe pagina sa de Facebook ca nu va fi luat nimeni cu izoleta de la gura metroului atunci cand stranuta, iar raspunsul lui dat in emisiunea lui George Buhnici a avut in vedere o persoana infectata cu Covid-19 si care ar incerca sa imbolnaveasca in mod intentionat alte persoane. Vela considera ca nu a gresit si ca o parte a presei prefera senzationalul. Opinie: Despre responsabilitatea cetatenilor, dar si a autoritatilor, dupa 15 mai. O declaratie ciudata a ministrului Vela .

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )