Libnet.ro
UNICEF

15:00

CORONAVIRUS |Marcel Vela, ministrul de Interne, a anuntat Ordonanta Militara 11: Tandarei iese din carantina Zbourile spre si dinspre Spania raman suspendate pana in 14 mai inclusiv (VIDEO)

B1 B1,
CORONAVIRUS |Marcel Vela, ministrul de Interne, a anuntat Ordonanta Militara 11: Tandarei iese din carantina Zbourile spre si dinspre Spania raman suspendate pana in 14 mai inclusiv (VIDEO)

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat luni seara adoptarea Ordonantei Militare cu numarul 11, in contextul epidemiei de coronavirus si trecerii de la starea de urgenta la starea de alerta. intre altele,. continuă pe B1

CORONAVIRUS |Marcel Vela: Dupa 15 mai, firmele cu peste 50 de angajati vor trebui sa decaleze programul si sa verifice temperatura angajatilor sau clientilor Cand vor fi anuntate masurile impuse dupa incetarea starii de urgenta

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat ca vineri seara sau sambata, MAI va publica masurile pe care cetatenii trebuie sa le respecte din data de 15 mai atunci cand va incepe o relaxare partiala a.

ORDONANTA MILITARA NR. 11: Tandarei iese din carantina, Suceava inca nu

Marcel Vela, ministrul de Interne, a emis, astazi, cu patru zile inainte de starea de alerta, Ordonanta Militara nr. 11, iar principala prevedere se refera la ridicarea carantinei pentru orasul Tandarei din judetul Ialomita, unul dintre cele mai mari focare din tara.

Marcel Vela: Declaratia pe proprie raspundere ar putea ramane si dupa 15 mai. Cand aflam in ce conditii vom putea putea parasi localitatea de domiciliu

Ministrul de Interne Marcel Vela a anuntat vineri seara ca planul de masuri propus pentru perioada de dupa 15 mai va fi adus la cunostinta publicului, care poate veni si cu eventuale propuneri de imbunatatire. Ministrul a facut referire la posibilitatea mentinerii declaratiei pe proprie raspundere, la amenzile de dupa 15 mai.

VIDEO Marcel Vela anunta ordonanta militara nr 11: Carantina pentru Tandarei, ridicata Restrictiile la zborurile in Spania, prelungite pana in 14 mai

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anuntat luni seara adoptarea ordonantei militare numarul 11, prin care se renunta la instituirea carantinei in orasul Tandarei si se prelungesc restrictiile la zborurile catre si din Spania pana in data de 14 mai.

VIDEO A fost emisa Ordonanta Militara 11. Vela: Tandarei iese din carantina. Zborurile spre Spania raman suspendate

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat ca a fost emisa Ordonanta Militara 11. Astfel, zborurile spre Spania raman suspendate, iar orasul Tandarei iese din carantina.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, noi precizari despre masurile de relaxare aplicate dupa 15 mai

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anuntat printr-un mesaj pe Facebook ca lista cu masurile de relaxare propuse pentru data de 15 mai intra in dezbatere publica si i-a indemnat pe romani sa trimita.

Marcel Vela: Lista cu masuri va fi finalizata din punct de vedere juridic, dezbatuta si aprobata saptamana aceasta

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anuntat ca lista cu masuri pentru prima etapa de relaxare va fi finalizata din punct de vedere juridic, dezbatuta si apoi aprobata saptamana aceasta.

Marcel Vela, detalii despre lista cu masurile ce vor trebui respectate dupa 15 mai

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anuntat, vineri seara, intr-o intervetie la Digi24, ca .

Ministrul de Interne, Marcel Vela, declaratie de presa de la ora 20 LIVE TEXT

Ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela, va sustine, luni, de la ora 20. 00, o declaratie de presa, in contextul starii de alerta care va fi instituita in Romania.

MARCEL VELA: Masurile care vor fi aplicate dupa 15 mai vor fi publicate vineri seara sau sambata

Ministrul de Interne, Marcel Vela, anunta ca masurile care vor fi aplicate dupa 15 mai vor fi publicate fie vineri seara, fie sambata, pentru ca toti cei interesati sa le afle si sa le poata apoi implementa.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )