Libnet.ro
UNICEF

16:45

Marcel Vela: Nu o sa existe izolete care sa-i astepte la iesirile din metrou pe cetatenii care au stranutat

Antena3 Antena3,
Marcel Vela: Nu o sa existe izolete care sa-i astepte la iesirile din metrou pe cetatenii care au stranutat

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a facut cateva precizari, in urma unui interviu despre care spune ca a fost interpretat gresit de catre mass-media. Este suficient ca un site de stiri sa preia cuvinte scoase din context, ca mai apoi stirea sa circule si sa se rostogoleasca. Da, recunosc ca acum ma afecteaza direct si personal, insa, de fapt, cei mai afectati sunt cetatenii. , sustine Vela. continuă pe Antena3

Marcel Vela, despre declaratia sa care a starnit controverse: Se opteaza pentru senzational Am avut in vedere un cetatean infectat

Ministrul de Interne Marcel Vela explica pe pagina sa de Facebook ca nu va fi luat nimeni cu izoleta de la gura metroului atunci cand stranuta, iar raspunsul lui dat in emisiunea lui George Buhnici a avut in vedere o persoana infectata cu Covid-19 si care ar incerca sa imbolnaveasca in mod intentionat alte persoane. Vela considera ca nu a gresit si ca o parte a presei prefera senzationalul. Opinie: Despre responsabilitatea cetatenilor, dar si a autoritatilor, dupa 15 mai. O declaratie ciudata a ministrului Vela .

MARCEL VELA: Masurile care vor fi aplicate dupa 15 mai vor fi publicate vineri seara sau sambata

Ministrul de Interne, Marcel Vela, anunta ca masurile care vor fi aplicate dupa 15 mai vor fi publicate fie vineri seara, fie sambata, pentru ca toti cei interesati sa le afle si sa le poata apoi implementa.

Marcel Vela revine cu explicatii: cine se va alege cu dosar penal daca nu poarta masca dupa 15 mai

Nu toti bucurestenii care calatoresc cu metroul fara a purta masca de protectie se vor alege cu dosare penale, ci doar aceia care in mod intentionat fac gesturi de natura a zadarnici combaterea bolilor, precizeaza ministrul de Interne. Marcel Vela a adus aceste precizari dupa ce indemnase oamenii sa sune la 112 daca vad pe cineva stranutand, fara sa poarte masca.

CORONAVIRUS |Marcel Vela: Sunati la 112 daca vedeti in metrou pe cineva care stranuta si nu poarta masca de protectie (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, le recomanda persoanelor care intalnesc in mijoacele de transport in comun pe cineva fara masca de protectie, care stranuta, sa sune la 112. Cetatenii care fac.

Marcel Vela: Nu conteaza functia, ci sa fii om intre oameni

Marcel Vela a explicat, intr-o postare pe Facebook, ce se intampla cu foile si discursurile pe care le tine atunci cand prezinta situatia in care Romania se afla in aceste momente istorice.

Marcel Vela: Lista cu masurile de relaxare se va finaliza in urmatoarea saptamana. Scopul nostru este protejarea sanatatii si oprirea raspandirii infectiilor

Ministrul de Interne, Marcel Vela, anunta ca a primit foarte multe idei, propuneri si observatii, dupa ce MAI a publicat lista cu propunerile de masuri care se vor lua din 15 mai. Vela precizeaza ca lista finala se va aproba saptamana viitoare, scopul principal fiind limitarea raspandirii virusului, astfel incat la 1 iunie sa poata avea loc cea de-a doua etapa a relaxarii.

Marcel Vela asteapta propuneri pentru masurile de relaxare de la 15 mai. Cum i le puteti trimite

Ministrul de Interne Marcel Vela a venit cu o serie de precizari privind documentul prin care MAI a pus in dezbatere publica masurile de relaxare care vor fi luate de la 15 martie.

Marcel Vela: Sunati la 112 daca cineva nu are masca si stranuta

Marcel Vela a discutat luni seara pe canalul de Youtube al lui George Buhnici despre noile masuri care se vor lua dupa marea relaxare, in Romania. Ministrul de Interne a venit cu o declaratia destul de controversata in ceea ce priveste oamenii depistati fara masca de protectie.

Marcel Vela: Urmeaza o perioada grea, trebuie sa o gestionam la fel de atenti

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat luni ca urmeaza o perioada grea, care trebuie .

Marcel Vela: Zborurile catre si dinspre Spania suspendate pana pe 14 mai; Se ridica masurile de carantinare pentru Tandarei

Ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela, a sustinut o declaratie de presa, luni seara, in contextul starii de alerta care va fi instituita in Romania.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )