Libnet.ro
UNICEF

10:45

CORONAVIRUS. Peste 36.000 de angajati din MAI si MApN vor fi zilnic, la datorie, in perioada sarbatorilor de Pasti

B1 B1,
CORONAVIRUS. Peste 36.000 de angajati din MAI si MApN vor fi zilnic, la datorie, in perioada sarbatorilor de Pasti

Autoritatile anunta ca zeci de mii de forte de ordine vor fi prezente la datorie in perioada sarbatorilor Pascale, pentru a se respecta regulile impuse prin ordonante militare pe fondul pandemiei de. continuă pe B1

Peste 36.000 de angajati ai MAI si 13 elicoptere vor fi la datorie in perioada sarbatorilor de Paste

Ministerul Afacerilor Interne a anuntat ca peste 36. 000 de angajati vor fi la datorie in perioada Sarbatorilor, pentru a se asigura ca masurile sunt respectate. De asemenea, Inspectoratul General de Aviatie al MAI are pregatite pentru interventie 13 elicoptere.

CORONAVIRUS. Peste 700 de romani din strainatate au fost testati pozitiv cu COVID-19, iar 52 au decedat. Cei mai multi sunt in Italia

Creste numarul infectarilor cu noul coronavirus in randul romanilor aflati in strainatate. Grupul de Comunicare Strategica anunta ca pana marti, ora 13. 00, 709 de cetateni romani din diaspora au.

Vestea care i-a dat peste cap! Actorii din Sacrificiul, primele reactii dupa decizia Antena 1

Antena 1 a facut un anunt care i-a dat peste cap chiar si pe actorii care joaca in serialul Sacrificiul! Vedetele au avut primele reactii pe retelele de socializare, iar fanii au comentat indelung decizia luata de televiziunea Antena 1, in plina pandemie de coronavirus. Vestea care i-a dat peste cap atat pe fanii serialului .

Peste 36.000 de politisti si jandarmi asigura ordinea publica de Paste

Peste 36. 000 de politisti, jandarmi, pompieri, politisti de frontiera si angajati de la alte structuri ale MAI, precum si politisti locali si militari din cadrul MApN actioneaza zilnic, in perioada 17-20 aprilie, sub coordonarea MAI, pentru a asigura respectarea ordonantelor militare.

Compania GoPro concediaza peste 20% dintre angajati, din cauza impactului negativ al pandemiei COVID-19 asupra economiei

Firma GoPro, care produce camerele video atat de apreciate de amatorii de munte si practicantii de sporturi extreme, anunta disponibilizarea a peste 20% din personal, pe fondul crizei generate de pandemia de.

CORONAVIRUS. Peste 1.000 de marinari depistati cu COVID-19 pe portavionul Charels de Gaulle si grupul sau aeronaval

Situatie extrm de grava pe portavionul nuclear francez Charles de Gaulle si in grupul aeronaval care-l insoteste. Ministrul francez al Apararii, Florence Parly ,a anuntat, vinei, in timpul audierilor din .

Marturia cutremuratoare a unui pacient vindecat de coronavirus: M-au scos din sicriu, pot merge din nou

Un fancez de 67 de ani a facut marturii cutremuratoare dupa ce s-a vindecat de coronavirus Sunt in viata. M-au scos din sicriu, pot merge din nou a zis barbatul.

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )