Libnet.ro
UNICEF

07:45

CORONAVIRUS. Prima Liturghie in aer liber la Catedrala Patriarhala Ce masuri a luat BOR (FOTO)

B1 B1,
CORONAVIRUS. Prima Liturghie in aer liber la Catedrala Patriarhala Ce masuri a luat BOR (FOTO)

Patriarhia Romana a anuntat, miercuri, noi masuri in parohii si manastiri. Printre acestea, desfasurarea slujbelor religioase doarin aer liber si cu maximum 100 de persoane. Basilica. ro a facut. continuă pe B1

Noile indrumari ale Bisericii Ortodoxe, in vremea coronavirusului: impartasania NU e o sursa de infectare, slujbele - doar in aer liber. Sfintirea caselor se suspenda

Practica locala a preotilor de a sfinti casele crediciosilor este suspendata pe perioada starii de urgenta, iar slujbele religioase se vor oficia doar in aer liber, cu numarul maxim admis de autoritati si cu respectarea distantei de minim 1 mentru intre participanti, potrivit purtatorului de cuvant al Bisericii Ortodoxe Romane.

Biserica Ortodoxa Romana a anuntat ca va tine toate slujbele in aer liber. Vasile Banescu: in mod cert, bisericile raman deschise!

Vasile Banescu, purtatorul de cuvant al Bisericii Orodoxe Romane, a anuntat in exclusivitate la Antena 3, cele mai noi masuri care s-au luat, in contextul noilor restrictii anuntate marti seara de catre Comitetul National Special pentru Situatii de Urgenta.

Rusia se inchide! Fara straini, cursuri scolare si evenimente in aer liber!

Numarul cazurilor de coronavirus din Rusia s-a triplat intr-o singura za, fapt ce a determinat react.

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )