Libnet.ro
UNICEF

01:05

Coronavirus: Primul caz in Franta a noii tulpini aparute in Marea Britanie

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: Primul caz in Franta a noii tulpini aparute in Marea Britanie

Un prim caz de contaminare cu noua tulpina a virusului SARS-CoV-2 aparuta in Marea Britanie a fost descoperit vineri in Franta, la Tours centru), a anuntat Ministerul Sanatatii intr-un comunicat, noteaza AFP, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

COVID - Primul caz in Franta cu noua tulpina aparuta in Marea Britanie

Un prim caz de contaminare cu noua tulpina de virus aparuta in Marea Britanie a fost depistata vineri in Franta, la Tours centru), a anuntat Ministerul Sanatatii, citat de AFP.

in Italia a fost detectat un caz al noii tulpini la o persoana care nu a avut contacte cu Marea Britanie

Noua tulpina britanica a virusului SARS-CoV-2 a fost detectata la o persoana din Loreto, Ancona, fara ca aceasta sa fi avut contact cu persoane din Marea Britanie, transmite EFE .

New York City impune intrarea in carantina a calatorilor din strainatate, din cauza noii tulpini a coronavirusului din Marea Britanie

New York City a decis, miercuri, obligativitatea de intrare in carantina a calatorilor din strainatate, pentru a proteja orasul de noua tulpina de Covid-19 din Marea Britanie, in timp ce lucratorii din sectoarele esentiale, cum sunt paramedicii, au inceput sa fie vaccinati, relateaza Reuters.

Guvernul britanic adopta noi restrictii in mari parti din Anglia, din cauza noii tulpini de coronavirus, foarte contagioasa

Guvernul britanic a anuntat, miercuri, ca mari parti din Anglia vor fi plasate sub cele mai stricte restrictii pentru combaterea Covid-19, in conditiile in care noua tulpina a coronavirusului, extrem de contagioasa, se extinde in Marea Britanie, urcand numarul cazurilor la un nivel record, transmite Reuters.

Primele patru cazuri ale noii tulpini de coronavirus depistate in Spania

Spania a depistat primele partru cazuri de infectiecunoua tulpina de coronavirus, a anuntat sambata Guvernul regional, relateaza AFP, citata de News. ro. Este vorba despredespre.

Un prim caz din noua varianta de coronavirus depistat in Franta

Franta a depistat primul caz de infectie cu noua tulpina de coronavirus la nivel national, au anuntat autoritatile sanitare, potrivit Euronews. Este vorba despre un francez care traieste in Londra si care a.

Germania identifica primul caz de infectare cu noua tulpina britanica

Noua tulpina de coronavirus detectata in Marea Britanie a fost identificata pentru prima data in Germania la o femeie sosita cu avionul din Londra, au declarat joi autoritatile sanitare germane, relateaza AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )