Libnet.ro
UNICEF

15:30

COVID - Primul caz in Franta cu noua tulpina aparuta in Marea Britanie

Adevărul Adevărul,
COVID - Primul caz in Franta cu noua tulpina aparuta in Marea Britanie

Un prim caz de contaminare cu noua tulpina de virus aparuta in Marea Britanie a fost depistata vineri in Franta, la Tours centru), a anuntat Ministerul Sanatatii, citat de AFP. continuă pe Adevărul

Coronavirus: Primul caz in Franta a noii tulpini aparute in Marea Britanie

Un prim caz de contaminare cu noua tulpina a virusului SARS-CoV-2 aparuta in Marea Britanie a fost descoperit vineri in Franta, la Tours centru), a anuntat Ministerul Sanatatii intr-un comunicat, noteaza AFP, potrivit Agerpres.

Germania identifica primul caz de infectare cu noua tulpina britanica

Noua tulpina de coronavirus detectata in Marea Britanie a fost identificata pentru prima data in Germania la o femeie sosita cu avionul din Londra, au declarat joi autoritatile sanitare germane, relateaza AFP.

Al doilea caz de infectare cu noua tulpina de coronavirus, descoperit in Italia

Pacientul infectat cu noua tulpina de coronavirus sustine ca nu a avut contact cu persoane din Marea Britanie. Este al doilea caz depistat in Italia.

Al doilea caz de infectare cu noua tulpina COVID-19 pune pe jar autoritatile din Italia

Tensiunea creste in Italia, acolo unde a fost descoperit deja al doilea caz de infecatare cu noua tulpina de SARS-COV-2. Spre deosebire de primul bolnav, care se intorsese din Marea Britanie recent, cel de-al.

Noua tulpina de COVID-19 se afla deja in majoritatea tarilor europene, conform expertilor britanici

Neil Ferguson, director la Centrul MRC pentru Analiza Bolilor Infectioase din cadrul Imperial College din Londra, spune ca noua tulpina de coronavirus aparuta in Marea Britanie s-a extins deja, cel mai probabil, in majoritatea tarilor europene.

Marea Britanie si Roche spun ca testele Covid pot detecta si noua tulpina a coronaviruslui

Marea Britanie si producatorul Roche au oferit miercuri asigurari ca acuratetea testelor de diagnosticare folosite pentru a detecta Covid-19 este putin probabil sa fie afectata de noua tulpina a coronavirusului care se raspandeste rapid, relateaza Reuters.

Un prim caz de contaminare cu noua tulpina care circula in Regatul Unit a fost inregistrat in Suedia

Un prim caz de contaminare cu noua tulpina de coronavirus care circula in Regatul Unit a fost detectat in Suedia, au anuntat astazi autoritatile sanitare suedeze.

Noua tulpina de COVID a ajuns in Franta, in ciuda blocadei pe care Parisul a impus-o persoanelor care vin din Anglia

Franta a confirmat primul caz de persoana infectata cu noua tulpina de coronavirus, mult mai contagioasa, identificata recent in Marea Britanie.

Noua tulpina de COVID-19, foarte aproape de Romania. Ce se intampla in aceste momente la granita

Noua tulpina de COVID-19 se extinde cu pasi rapizi in mai multe tari din Europa. Cea mai recenta informatie primita din partea autoritatilor face referire la un caz identificat la granita cu Ucraina, intr-o regiune care se invecineaza cu tara noastra la nord, numita Transcarpatia. Cine este pacientul infectat cu noua tulpina de COVID-19 Potrivit .

Germania: Prima persoana infectata cu noua tulpina a SARS-COV-2, dupa ce s-a intors din Londra

Germania a inregistratjoiprimul caz de infectare cu noua tulpina a virusuluiSARS-COV-2. Este vorba despre o femeie care a calatorit recent in Marea Britanie, tara in care se presupune ca ar fi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2649 seconds )