Libnet.ro
UNICEF

09:15

in Italia a fost detectat un caz al noii tulpini la o persoana care nu a avut contacte cu Marea Britanie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
in Italia a fost detectat un caz al noii tulpini la o persoana care nu a avut contacte cu Marea Britanie

Noua tulpina britanica a virusului SARS-CoV-2 a fost detectata la o persoana din Loreto, Ancona, fara ca aceasta sa fi avut contact cu persoane din Marea Britanie, transmite EFE . continuă pe Ziarul Bursa

Bolnavul Europei Marea Britanie, izolata de exterior din cauza noii tulpini a coronavirusului

Luni dimineata, Marea Britanie avea deja rupte legaturile cu cea mai mare parte a Europei dupa ce cei mai apropiati aliati ai sai au intrerupt calatoriile spre si dinspre Regatul Unit din cauza noii tulpini a coronavirusului, lucru ce a provocat haos pentru numeroase familii si companii cu doar zece zile inainte ca Londra sa iasa de pe orbita Uniunii Europene, transmite Reuters. 26 Federatia transportatorilor din Franta: Soferii sunt blocati in parcari de tir-uri fara toalete situatia devine catastrofalaUPDATE 10. 34 Situatia a dus luni dimineata la o depreciere de 2% a lirei sterline fata de dolar, fiind afectat si euro. Bursa londoneza a fost si ea lovita.

Comisia Europeana roaga statele UE sa permita calatoriile esentiale in Marea Britanie, in contextul descoperirii noii tulpini de COVID-19

In contextul in care tot mai multe tari si-au intrerupt zborurile spre si dinspre Marea Britanie, de teama noii tulpini a virusului COVID-19, Comisia Europeana le-a recomandat tarilor Uniunii Europene sa.

Sute de romani, in continuare blocati in Marea Britanie dupa ce mai multe state au inchis granitele din cauza noii tulpini de SARS-Cov -2 Anuntul Ministerului de Externe

Sute de romani sunt blocati in continuare in Marea Britanie, dupa ce mai multe state europene au inchis granitele din cauza noii tulpini de SARS-COV-2. Ministerul Afacerilor Externe spune ca a facut noi demersuri marti la nivel european pentru deblocarea situatiei, iar functionari consulari si voluntari au mers sa le distribuie apa si alimente romanilor blocati la frontiere.

Sute de romani, blocati in Marea Britanie, dupa ce mai multe state au inchis granitele din cauza noii tulpini covid

Sute de romani sunt blocati in continuare in Marea Britanie, dupa ce mai multe state europene au inchis granitele din cauza noii tulpini de SARS-COV-2, iar Ministerul Afacerilor Externe a intreprins din nou masuri pentru a debloca situatia.

Israelul isi inchide granitele pentru straini, de teama noii tulpini de coronavirus

Israelul a anuntat luni ca va interzice intrarea in tara a cetatenilor straini, pentru a limita raspandirea noii tulpini de coronavirus, considerata de catre experti cu 70% mai.

Israel isi inchide granitele, de teama noii tulpini de SARS-CoV-2. Niciun strain nu mai are voie sa intre in tara

Israel a anuntat luni ca va interzice intrarea in tara a tuturor strainilor, in incercarea de a preveni raspandirea noii tulpini de SARS-CoV-2, considerata a fi foarte contagioasa, potrivit Agerpres.

Vaccinurile anti-Covid sunt eficiente si impotriva noii tulpini de coronavirus din Marea Britanie, potrivit expertilor Uniunii Europene

Expertii Uniunii Europene sustin cavaccinurile impotriva COVID-19sunt eficace si impotriva noii tulpini a coronavirusului SARS-CoV-2 descoperita in Marea Britanie, potrivitministrului german al.

Cine a fost Sfantul Petru Movila. Faptele celui care e cinstit ca sfant in Romania, Polonia si Ucraina

Conform Calendarului Crestin Ortodox, crestinii ortodocsi il sarbatoresc astazi 22 decembrie, pe Sfantul Ierarh Petru Movila, Mitropolitul Kievului. Iata cine a fost Sfantul Ierarh Petru Movila, potrivit orthodoxwiki. org . Cine a fost Sfantul Ierarh Petru Movila faptele acestuia Sfantul Ierarh Petru Movila a fost mitropolit al Kievului si Galitiei, in perioada 1632, 1646cand a .

Guvernul britanic adopta noi restrictii in mari parti din Anglia, din cauza noii tulpini de coronavirus, foarte contagioasa

Guvernul britanic a anuntat, miercuri, ca mari parti din Anglia vor fi plasate sub cele mai stricte restrictii pentru combaterea Covid-19, in conditiile in care noua tulpina a coronavirusului, extrem de contagioasa, se extinde in Marea Britanie, urcand numarul cazurilor la un nivel record, transmite Reuters.

Vaccinurile Pfizer si Moderna, testate si contra noii tulpini de coronavirus

PfizerBioNTech si Moderna testeaza pentru a vedea daca vaccinurile lor contra Covid-19 sunt eficiente si impotriva noii versiuni a virusului ce a aparut in Marea Britanie si alte tari, potrivit unor communicate ale celor doua companii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )