Libnet.ro
UNICEF

00:07

CORONAVIRUS |Radu Banciu: Madagascarul e la originea revenirii la normalitate a umanitatii, dupa o descoperire absolut fulminanta Alte doua stiri uluitoare vin din China si Danemarca (VIDEO)

B1 B1,
CORONAVIRUS |Radu Banciu: Madagascarul e la originea revenirii la normalitate a umanitatii, dupa o descoperire absolut fulminanta Alte doua stiri uluitoare vin din China si Danemarca (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu, trei stiri din presa internationala: presedintele din Madagascar pretinde ca ei au gasit leacul pentru coronavirus, doi medici. continuă pe B1

CORONAVIRUS |Radu Banciu: Nu e deocamdata dovedita responsabilitatea Chinei. Faptul ca apoi chinezii au incercat sa musamalizeze... Totul s-a musamalizat pe Pamant! (VIDEO)

In editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu, Radu Banciu a comparat pandemia de coronavirus cu dezastrul de la Cernobil. Acesta s-a referit la teoriile unor cercetatori, potrivit carora virusul a fost prod.

Radu Banciu: Cel mai mult vor avea de suferit germanii, atunci cand isi vor relua activitatea, pentru ca nu au imunitate contra coronavirusului

Radu Banciu a vorbit in editia de martia emisiunii Lumea lui Banciu despresituatia tarilor care au impus masuri draconice de izolare si au reusit sa tina numarul imbolnavirilor sub.

Radu Banciu: Este posibil sa nu avem niciodata un vaccin impotriva acestui COVID-19. Va fi o bajbaiala de necrezut (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca, potrivit unei noi ipoteze avansate in ultimele zile, exista posibilitatea ca medicina actuala sa nu poata produce.

CORONAVIRUS |Radu Tincu, medic primar ATI la Spitalul Floreasca: Despre tratamentul cu plasma hiperimuna

522;n ceea ce priveste pandemia de coronavirus si gasierea unor solutii de stopare a acestei crize mondiale sunt mai multe directii de cercetare. 522;n prezent cel mai important aspect este legat de scaderea.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )