Libnet.ro
UNICEF

07:45

Radu Banciu: Cel mai mult vor avea de suferit germanii, atunci cand isi vor relua activitatea, pentru ca nu au imunitate contra coronavirusului

B1 B1,
Radu Banciu: Cel mai mult vor avea de suferit germanii, atunci cand isi vor relua activitatea, pentru ca nu au imunitate contra coronavirusului

Radu Banciu a vorbit in editia de martia emisiunii Lumea lui Banciu despresituatia tarilor care au impus masuri draconice de izolare si au reusit sa tina numarul imbolnavirilor sub. continuă pe B1

CORONAVIRUS |Radu Banciu: Madagascarul e la originea revenirii la normalitate a umanitatii, dupa o descoperire absolut fulminanta Alte doua stiri uluitoare vin din China si Danemarca (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu, trei stiri din presa internationala: presedintele din Madagascar pretinde ca ei au gasit leacul pentru coronavirus, doi medici.

Radu Banciu: Este posibil sa nu avem niciodata un vaccin impotriva acestui COVID-19. Va fi o bajbaiala de necrezut (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca, potrivit unei noi ipoteze avansate in ultimele zile, exista posibilitatea ca medicina actuala sa nu poata produce.

CORONAVIRUS |Radu Banciu: Nu e deocamdata dovedita responsabilitatea Chinei. Faptul ca apoi chinezii au incercat sa musamalizeze... Totul s-a musamalizat pe Pamant! (VIDEO)

In editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu, Radu Banciu a comparat pandemia de coronavirus cu dezastrul de la Cernobil. Acesta s-a referit la teoriile unor cercetatori, potrivit carora virusul a fost prod.

Ministrul Muncii: Bugetarii ar trebui sa-i respecte mai mult pe privati. Ei se sacrifica acum si ei vor reporni economia

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, si-a exprimat dorinta, intr-o postare pe Facebook, ca bugetarii sa-i respecte mai mult pe cei care lucreaza la privat, pentru ca ei vor fi cei care vor reporni economia.

Citu: Investitiile, plata salariilor, a pensiilor vor avea o problema daca executia bugetara este proasta

Executia bugetara este foarte importanta pentru cheltuielile pe care le avem si, daca aceasta nu este buna, investitiile, plata salariilor, a pensiilor vor avea o problema, a declarat, miercuri seara, ministrul Finantelor, Florin Citu, la Realitatea Plus.

Netflix a avut in primul trimestru circa 16 milioane de noi abonati, mai mult decat dublu fata de cat se astepta

Platforma de streaming Netflix a inregistrat aproximativ 16 milioane de noi abonati in primul trimestru al anului 2020, fiind depasite estimarile initiale si a stabilit un record privind castigurile trimestriale, scrie Variety, citata de news. ro. in primul trimestru al anului, Netflix a adaugat bazei sale 15,77 milioane de abonati platitori. Aceasta crestere este determinata si de pandemia de Covid-19. Serviciul de streaming a transmis ca, in total, are 182,9 milioane de abonati platitori la finalul primului trimestru, cu 22,8% mai mult fata de aceeasi perioada a anului trecut.

eMAG vinde deja cel mai ieftin iPhone: cat costa noul iPhone SE in Romania?

Cel mai nou iPhone e si cel mai ieftin de pana acum. eMAG il listeaza deja si pretul e excelent. Asta daca tii cont ca e, totusi, un telefon Apple. Noul iPhone SE e un telefon care arata.

De ce crede Nick Kyrgios ca Novak Djokovic nu este cel mai bun jucator din toate timpurile

Nick Kyrgios este unul dintre personajele aparte ale circuitului ATP, un tip care nu s-a sfiit de-a lungul timpului sa ii critice chiar si pe jucatorii din BIG 3. Australianul a precizat recent ca nu-l uraste pe Novak Djokovic, ca intelege ca oamenii sunt diferiti si ca are un motiv bine intemeiat pentru care nu-l va considera vreodata pe sarb drept cel mai bun din istorie.

Cel mai mare focar de coronavirus din judetul Dambovita este la Racari. Peste 50 de persoane infectate

Cel mai mare focar de coronavirus din judetul Dambovita este la Racari, unde au fost infectate 51 de persoane. in Centrul Rezidential pentru Persoane Varstnice, pana acum, au fost confirmate cu noul virus 32 de persoane.

Cine a cantat cel mai bine la maratonul One World: Together at Home

Weekend-ul acesta, zeci de artisti internationali au raspuns pozitiv initativei lansate de Global Citizen, Organizatia Mondiala a Sanatatii si Lady Gaga de a pune umarul la eforturile impotriva pandemiei COVID-19. Iata cine a cantat cel mai bine la maratonul One World: Together at Home .

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )