Libnet.ro
UNICEF

11:31

Coronavirus in Romania: Alte 3 noi cazuri. Bilantul imbolnavirilor ajunge la 73

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus in Romania: Alte 3 noi cazuri. Bilantul imbolnavirilor ajunge la 73

Altre trei noi cazuri de coronavirus au fost confirmate vineri, astfel ca bilantul imbolnavirilor ajunge la 73. Pacientii sunt 3 femei din Timisoara. continuă pe Hotnews

Coronavirus in Romania: Alte 3 noi cazuri. Bilantul imbolnavirilor ajunge la 73

Altre trei noi cazuri de coronavirus au fost confirmate vineri, astfel ca bilantul imbolnavirilor ajunge la 73. Pacientii sunt 3 femei din Timisoara.

Coronavirus in Romania. Doua noi cazuri, bilantul a ajuns la 70

Alte doua cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate in Romania, bilantul imbolnavirilor ajungand la 70. Este vorba despre doua persoane din Mehedinti.

CORONAVIRUS |inca patru romani, contaminati. Bilantul imbolnavirilor ajunge la 68

Inca patru romani au fost diagnosticati cu noul coronavirus. Este vorba despre 3 barbati si o femeie din Constanta, toti contacti cu o persoana infectata. Bilantul imbolnavirilor ajunge astfel, in.

Coronavirus in Romania: Alte 3 noi cazuri de coronavirus. Bilantul imbolnavirilor ajunge la 35

Bilantul imbolnavirilor cu COVID-19 in Romania a ajuns la 35, dupa ce miercuri dupa amiaza au fost confirmate alte trei noi cazuri. 6 dintre pacientii diagnosticati de la aparitia coronavirusului in tara noastra s-au vindecat.

Coronavirus in Romania: Alte doua cazuri au fost confirmate Bilantul a ajuns la 88

Doua noua cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate, vineri seara. Este vorba de o femeie din Caras-Severin si un barbat din Bucuresti.

inca doua cazuri de coronavirus confirmate - bilantul imbolnavirilor ajunge la 49

ACTUALIZARE- inca doua cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate joi, bilantul imbolnavirilor ajungand la 49 persoane, conform datelor Institutului National de Sanatate Publica INSP). --- *ACTUALIZARE - Alte 5 cazuri de imbolnavire cu noul coronavirus au fost confirmate miercuri, iar numarul cazurilor la nivel national a ajuns la 47. --- *ACTUALIZARE - Un barbat de 52 de ani din Constanta este al 39-lea caz de coronavirus din Romania, acesta declara ca nu a avut contact cu o persoana infectata si nici nu a calatorit in aceasta perioada.

inca un caz de coronavirus confirmat - bilantul imbolnavirilor ajunge la 49

ACTUALIZARE - Al 49 - lea caz de coronavirus a fost diagnosticat, joi, in tara noastra, o femeie de 45 de ani, venita din Italia, aflata in carantina in Arad. --- *ACTUALIZARE- inca doua cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate joi, bilantul imbolnavirilor ajungand la 49 persoane, conform datelor Institutului National de Sanatate Publica INSP). --- *ACTUALIZARE - Alte 5 cazuri de imbolnavire cu noul coronavirus au fost confirmate miercuri, iar numarul cazurilor la nivel national a ajuns la 47.

Coronavirus in Romania: inca 4 cazuri. Bilantul ajunge la 79. Pacientii, intre care o fata de 16 ani, sunt din Brasov si Covasna

Alte 4 noi cazuri de coronavirus au fost anuntate vineri, astfel ca bilantul ajunge la 79. Pacientii sunt din Covasna si Brasov.

Coronavirus in Romania: 4 noi cazuri, doua in Timisoara si doua in Lugoj Bilantul urca la 86

Patru noi cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost anuntate vineri seara de autoritati. Este vorba de doi barbati si doua femei din Timisoara si Lugoj, care au revenit din Italia si se afla in carantina.

inca cinci cazuri de coronavirus confirmate - bilantul imbolnavirilor ajunge la 49

ACTUALIZARE - Alte 5 cazuri de imbolnavire cu noul coronavirus au fost confirmate miercuri, iar numarul cazurilor la nivel national a ajuns la 49. --- *ACTUALIZARE - Un barbat de 52 de ani din Constanta este al 39-lea caz de coronavirus din Romania, acesta declara ca nu a avut contact cu o persoana infectata si nici nu a calatorit in aceasta perioada. --- *ACTUALIZARE - O femeie de 54 de ani este al 38-lea caz de coronavirus din Romania --- *ACTUALIZARE - Un barbat de 47 de ani din Bucuresti a fost diagnosticat cu coronavirus, fiind al 37-lea caz din Romania, barbatul a calatorit la Stuttgart intre 26. 03 si prezinta simptome din data de 06. --- * ACTUALIZARE - Al 36-lea caz de coronavirus a fost diagnosticat, miercuri dupa-amiaza, un barbat venit din Israel care este internat la ATI la Spitalul Victor Babes. --- * ACTUALIZARE - inca trei cazuri au fost confirmate cu noul coronavirus miercuri, numarul total ajungand la nivel national la 35.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )