Libnet.ro
UNICEF

22:30

Coronavirus in Romania: Alte doua cazuri au fost confirmate Bilantul a ajuns la 88

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus in Romania: Alte doua cazuri au fost confirmate Bilantul a ajuns la 88

Doua noua cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate, vineri seara. Este vorba de o femeie din Caras-Severin si un barbat din Bucuresti. continuă pe Hotnews

Coronavirus in Romania: Informatii contradictorii - Streinu Cercel anunta alte doua noi cazuri confirmate, Grupul de comunicare strategica doar unul

Informatii contradictorii joi dimineata privind cazurile de imbolnavire cu coronavirus in Romania. Managerul de la Matei Bals, Adrian Streinu Cercel a anuntat intr-o interventie la Digi 24 ca au fost confirmate doua noi cazuri. Ulterior Grupul de comunicare strategica a anuntat doar confirmarea unui singur caz, cu un numar total de 48 de cazuri confirmate. 24 Primaria Capitalei a lansat o platforma cu cursuri online gratuite pentru elevi11. 17 Autoritatile din Serbia au inchis 7 puncte de frontiera cu Romania11. 08 Secretarul general al Guvernului cere primariilor din Bucuresti si Ilfov sa identifice urgent spatii izolate de cazare 10. 58 Un barbat din Ramnicu Valcea, izolat la domiciliu, s-a imbatat, a plecat de acasa cu masina si a facut un accident.

Alte doua cazuri confirmate de coronavirus, confirmate in Republica Moldova

Alte doua cazuri de coronavirus au fost confirmate in Republica Moldova. Este vorba despre o femeie si un barbat reveniti din Italia de cateva zile, care nu au zburat cu aceeasi cursa de sambata, unde a fost i.

Alte doua cazuri de coronavirus, confirmate in R.Moldova. Numarul celor infectati cu noul virus a ajuns la opt

Alte doua cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate in Republica Moldova in dupa-amiaza zilei de vineri, 13 martie. Ambele persoane au revenit din Italia. Anuntul a fost facut de catre ministra Sanatatii, Viorica Dumbraveanu. in total, numarul celor infectati cu COVID-19 este de opt persoane. Ministra a mai subliniat ca actualmente exista alte 20 de cazuri suspecte de infectare cu noul virus.

Alte doua cazuri de coronavirus au fost confirmate in Republica Moldova

Alte doua cazuri de coronavirus au fost confirmate in Republica Moldova. Este vorba despre o femeie si un barbat reveniti din Italia de cateva zile, care nu au zburat cu aceeasi cursa de sambata, unde a fost i.

Coronavirus in Romania: Alte 3 noi cazuri. Bilantul imbolnavirilor ajunge la 73

Altre trei noi cazuri de coronavirus au fost confirmate vineri, astfel ca bilantul imbolnavirilor ajunge la 73. Pacientii sunt 3 femei din Timisoara.

Coronavirus in Romania: Alte 3 noi cazuri de coronavirus. Bilantul imbolnavirilor ajunge la 35

Bilantul imbolnavirilor cu COVID-19 in Romania a ajuns la 35, dupa ce miercuri dupa amiaza au fost confirmate alte trei noi cazuri. 6 dintre pacientii diagnosticati de la aparitia coronavirusului in tara noastra s-au vindecat.

Coronavirus in Romania: inca patru cazuri confirmate, bilantul ajunge la 29. Se intra in scenariul 2 al epidemiei. UPDATE

Inca patru cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate marti seara in Romania, iar numarul imbolnavirilor cu COvid-19 a ajuns la 29. Este vorba de pacienti din Arad, Hunedoara, Resita si Bucuresti.

Coronavirus in Romania: Numarul cazurilor a ajuns la 89 Managerul Spitalului Gerota, printre cei infectati 30 de pacienti sunt din Bucuresti Un senator, diagnosticat si el cu Covid-19

Numarul imbolnavirilor de Covid-19 a ajuns, vineri, in Romania la 89. Printre acestia, un senator PNL care a participat la o sedinta de partid cu peste 100 de persoane, consecinta fiind ca toata conducerea liberalilor a intrat in izolare la domiciliu, Ludovic Orban se izoleaza la Vila Lac, iar ministrii s-au izolat in cabinete. Printre cazurile nou confirmate se afla si managerul Spitalului Gerota. De la aparitia COVID-19 in Romania, 6 pacienti s-au vindecat. 47: Coronavirus in Romania: Un nou caz confirmat: O femeie din Bihor Bilantul imbolnavirilor atinge 8922. 10: Alte doua cazuri au fost confirmate in Romania Bilantul a ajuns la 8821. 35: Patru noi cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost anuntate vineri seara de autoritati. Bilantul a ajuns la 8620. 28 Un nou caz confirmat- un tanar din Bucuresti Bilantul urca la 82 de cazuri18. 26 Bilantul urca la 81 de cazuri O tanara din Bucuresti, confirmata pozitiv16. 55 Alte patru cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate. 15:58 Managerul Spitalului Gerota si un pacient al medicului gastroenterolog al aceluiasi spital au fost diagnosticati cu COVID-19.

Coronavirus in Romania: Alte 3 noi cazuri. Bilantul imbolnavirilor ajunge la 73

Altre trei noi cazuri de coronavirus au fost confirmate vineri, astfel ca bilantul imbolnavirilor ajunge la 73. Pacientii sunt 3 femei din Timisoara.

Coronavirus in Romania: 11 martie, ziua cu cele mai multe cazuri de COVID-19 confirmate. Bilantul este de 47 de imbolnaviri, din care aproape jumatate in Bucuresti

Numarul cazurilor de coronavirus in Romania a ajuns la 47, ultimele 18 imbolnaviri fiind confirmate miercuri. Cel mai mare numar de cazuri este in Bucuresti - 20. Unul dintre pacienti este o doctorita de la Spitalul Gerota din Bucuresti, care a contractat boala de la fostul politist ce fusese internat la acest spital. Pana in prezent, 6 dintre pacienti s-au vindecat. ----------22:41 Alte doua cazuri de coronavirus au fost confirmate miercuri in Romania. Este vorba despre o femeie de 63 de ani si un barbat de 48 de ani din Bucuresti22:06 Al 45-lea caz confirmat de coronavirus este un barbat, de 20 de ani din Iasi. 48 Alte cinci cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate miercuri seara. Bilantul a ajuns la 44 de imbolnaviri. 20:00 Al 39-lea caz confirmat este un barbat de 52 de ani din Constanta, care sustine ca nu a calatorit si nu a intrat in contact cu o persoana infectata.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )