Libnet.ro
UNICEF

05:45

Coronavirus: Romania autorizeaza livrarea de medicamente pentru spitalale din Republica Moldova

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: Romania autorizeaza livrarea de medicamente pentru spitalale din Republica Moldova

Romania va da curs solicitarii Republicii Moldova privind autorizarea livrarii unor medicamente care pot fi achizitionate din tara noastra pentru asigurarea necesarului de medicamente in spitalale publice, in contextul sistarii exportului de medicamente de catre Romania dupa instituirea codului rosu de risc de infectie cu noul coronavirus. continuă pe Hotnews

Coronavirus in Romania: Bilantul urca la 81 de cazuri O tanara din Bucuresti, confirmata pozitiv

Un nou caz de coronavirus a fost anuntat vineri. Este vorba de o tanara de 26 de ani din Capitala. Bilantul urca la 81 de cazuri. Cele mai multe - 28 - sunt in Bucuresti.

Coronavirus in Romania. Spitalul de Urgenta Bistrita, pazit cu armele din cauza familiilor care incearca sa intre la pacientii aflati in carantina

Autoritatile au decis ca Spitalul de Urgenta din Bistrita sa fie pazit de angajatii unei societati care au permis de port arma si pot astfel tine sub control numarul mare de apartinatori care forteaza intrarea in unitatea medicala aflata in carantina, relateaza Mediafax.

PeBloguri: PSD: in fata epidemiei de coronavirus, Romania nu isi mai permite rafuieli politice sau calcule electorale

In fata epidemiei de coronavirus, Romania nu isi mai permite rafuieli politice sau calcule electorale. Preocuparea cea mai importanta a decidentilor politici trebuie sa fie sanatatea si siguranta cetatenilor, afirma Partidul Social Democrat, pe pagina sa de Facebook.

Orban: E posibil sa limitam cresterile preturilor la medicamente pentru a elimina specula

Premierul Ludovic Orban a sustinut astazi o conferinta de presa de la Vila Lac 1, unde este in auto-izolat, in care a discutat despre starea de urgenta in care va intra Romania incepand din 16 martie.

Coronavirus in Romania: 7 noi cazuri, intre care o femeie din Constanta infectata de senatorul Chitac si un asistent medical de la Gerota Bilant: 123 - UPDATE

Sapte noi pacienti - intre care o femeie din Constanta infectata de senatorul Vergil Chitac, un asistent medical de la Spitalul Gerota si un inginer de la ADP sector 4, care fac parte din cercul fostului ofiter MAI - au fost confirmati cu coronavirus sambata seara. Bilantul ajunge la 123 de cazuri. LIVE TEXT Coronavirus in Romania. 123 de cazuri de coronavirus confirmate. Printre pacienti, un deputat PNL si primarul Devei, infectati de senatorul Chitac Romania a intrat in scenariul 3 pentru COVID-19 .

Coronavirus in Romania. Ce orar vor avea la Telescoala TVR2 elevii care vor sa invete de la tv pentru examenele nationale VIDEO

Elevii care se pregatesc pentru Evaluarea Nationala si Bacalaureat pot urmari de luni cursurile de Telescoala organizate de TVR in contextul inchiderii scolilor din cauza noului coronavirus. in saptamana 16 - 22 martie, scolile din Romania raman inchise, asa cum au decis autoritatile.

CORONAVIRUS |Romania se pregateste pentru intrarea in scenariul 3. Specialistii sustin ca Ziua 0 a imbolnavirii este cea in care o tara a inregistrat primele 100 de cazuri

Romania se pregateste sa depaseasca, sambata, pragul de 100 de imbolnaviri cu noul coronavirus. Odata cu pacientul 101, se va intra in scenatrul trei de raspuns la COVID-19. Cercetatorii au emis.

Coronavirus in Romania. 42 de persoane, cercetate pentru ca au zadarnicit combaterea raspandirii bolilor

Autoritatile au anuntat ca, in contextul nerespectarii regulilor de efectuare a perioadei de izolare impotriva coronavirusului, au fost deschise 33 de dosare penale in care sunt cercetate 42 de persoane pentru infractiunea de zadarnicire a combaterii raspandirii bolilor.

CORONAVIRUS: Bancile si BNR, masuri pentru a asigura lichiditate suficienta in sistem

BNR si bancile din Romania discuta planuri privind asigurarea continutitatii activitatii bancare in contextul epidemiei de coronavirus si gasirea unor solutii pentru a permite circulatia banilor in.

inca 5 cazuri de coronavirus in Romania: Trei barbati si doua femei din Bucuresti. Bilantul total a ajuns la 64 de infectari

Inca cinci romani au fost depistati pozitiv cu noul coronavirus. Este vorba de trei barbati si doua femei din Capitala. Cele cinci persoane sunt internate la INBI Matei Bals, fiind vorba de persoane.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )