Libnet.ro
UNICEF

08:00

CORONAVIRUS: Bancile si BNR, masuri pentru a asigura lichiditate suficienta in sistem

B1 B1,
CORONAVIRUS: Bancile si BNR, masuri pentru a asigura lichiditate suficienta in sistem

BNR si bancile din Romania discuta planuri privind asigurarea continutitatii activitatii bancare in contextul epidemiei de coronavirus si gasirea unor solutii pentru a permite circulatia banilor in. continuă pe B1

MAI ia masuri pentru evitarea aglomeratiei la ghiseele unor directii, precum cea de pasapoarte

Ministerul Afacerilor Interne ia masuri pentru evitarea aglomerarilor la ghiseele unor directii prec.

Coronavirus. Israel impune masuri dure: Toate persoanele care sosesc in tara, plasate in carantina

Toate persoanele care sosesc in Israel vor fi plasate in carantina timp de doua saptamani cu scopul de a evita raspandirea noului coronavirus Covid-19) in tara, a anuntat luni premierul Benjamin Netanyahu, scrie AFP.

Coronavirus |Ministerul Educatiei: Simularile pentru Evaluarea Nationala, examenul de Bacalaureat, dar si diferite probe practice, amanate

In contextul extinderii cazurilor de infectare cu coronavirus pe teritoriul Romaniei, Ministerul Educatiei anunta ca a luat o serie de masuri, printre care si amanarea simularilor pentru Evaluarea.

BVB a implementat masuri pentru ca activitatea sa nu fie afectata de extinderea coronavirusului

Bursa de Valori Bucuresti a luat masuri de preventie a influentei COVID-19 asupra activitatii sale curente si a tuturor angajatilor si are un plan de continuitate a activitatii chiar si pentru cazuri in care aceasta nu se mai poate desfasura de la sediul central, plan care implica chiar si telemunca, informeaza BVB printr-un comunicat.

Ministrul de Interne, masuri pentru supermarketuri si hipermarketuri

Marcel Vela a anuntat, luni, care sunt masurile luate pentru unitatile de alimentatie publica, supermarketuri, hipermarketuri din cauza coronavirusului.

Coronavirus: Linie telefonica gratuita pentru romanii care sufera de anxietate sau atacuri de panica. Ce persoane sunt cele mai predispuse

DepreHUB, primul hub anti-depresie din Romania, deschide o linie telefonica anti-anxietate, in contextul raspandirii infectiei cu Coronavirus COVID-19 la nivel national si al starii de ingrijorare generata in randul populatiei. Categoriile cele mai predispuse la anxietate in aceasta perioada sunt adultii cu tulburari emotionale, copiii si medicii sau alti furnizori de servicii medicale, potrivit medicului psiholog Yolanda Cretescu, fondatoarea depreHUB.

Epidemia de coronavirus, test fara precedent pentru economia romaneasca

Peste 70% dintre companii nu au o strategie in cazul epidemiei de coronavirus Epidemia de COVID-19 reprezinta un test fara precedent pentru economia romaneasca, care este, in mare parte, nepregatita pentru o astfel de situatie, arata rezultatele unui barometru efectuat de compania de consultanta Frames la comanda FACTORY 4. 0 conference. Dincolo de faptul ca epidemia a dus la inchiderea a numeroase fabrici din China, raspandirea coronavirusului in Europa, in tari precum Italia, unul dintre principalii nostri parteneri comerciali, este de natura sa genereze blocaje semnificative pe lantul economic, conform analistilor Frames.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2625 seconds )