Libnet.ro
UNICEF

01:05

Coronavirus in Romania: Bilantul imbolnavirilor atinge 59 6 pacienti sunt din Hunedoara si au fost infectati de femeia care a plecat din izolare si a fost internata in doua spitale, fara sa spuna ca a venit din Italia - UPDATE

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus in Romania: Bilantul imbolnavirilor atinge 59 6 pacienti sunt din Hunedoara si au fost infectati de femeia care a plecat din izolare si a fost internata in doua spitale, fara sa spuna ca a venit din Italia - UPDATE

Bilantul imbolnavirilor a ajuns la 59 joi seara. Ultimele 6 cazuri anuntate sunt din Hunedoara si este vorba despre 6 pacienti - intre care 3 cadre medicale - infectate de femeia din Petrosani care a plecat din izolarea la domiciliu si s-a plimbat aproape o saptamana prin judet, timp in care s-a internat la doua spitale, fara sa spuna ca se intorsese dintr-o zona rosie din Italia. continuă pe Hotnews

Coronavirus in Romania: Bilantul imbolnavirilor a ajuns la 50

Un nou caz de coronavirus a fost confirmat in Romania. Bilantul imbolnavirilor a ajuns la 50. Este vorba despre o femeie din Neamt.

Coronavirus in Romania: Bilantul imbolnavirilor a ajuns la 52 - UPDATE

Bilantul imbolnavirilor a ajuns la 52. Este vorba despre un barbat de 21 de ani din Mures, sofer de TIR, care a calatorit in Italia si despre o femeie de 33 de ani care lucreaza in Italia si s-a intors in Romania in 10 martie.

Coronavirus in Romania: Bilantul imbolnavirilor ajunge la 32

Bilantul imbolnavirilor cu COVID-19 in Romania a ajuns la 32, dupa ce miercuri dupa-amiaza a fost confirmat un nou caz. 6 dintre pacientii diagnosticati de la aparitia coronavirusului in tara noastra s-au vindecat.

Coronavirus in Romania: Bilantul imbolnavirilor ajunge la 32

Bilantul imbolnavirilor cu COVID-19 in Romania a ajuns la 32, dupa ce miercuri dupa-amiaza a fost confirmat un nou caz. 6 dintre pacientii diagnosticati de la aparitia coronavirusului in tara noastra s-au vindecat.

inca sapte cazuri de coronavirus confirmate - bilantul imbolnavirilor ajunge la 59

ACTUALIZARE - Numarul cazurilor de coronavirus ajunge la 59. A fost diagnosticat un barbat de 53 de ani din Covasna si inca sase cazuri in Hunedoara. --- * ACTUALIZARE - Alte doua cazuri au fost confirmate, joi seara, in tara noastra. Este vorba despre un sofer de TIR din Mures, care a calatorit in Italia si despre o femeie de 33 de ani care lucreaza in Italia si care s-a intors, marti, in tara.

inca doua cazuri de coronavirus confirmate - bilantul imbolnavirilor ajunge la 49

ACTUALIZARE- inca doua cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate joi, bilantul imbolnavirilor ajungand la 49 persoane, conform datelor Institutului National de Sanatate Publica INSP). --- *ACTUALIZARE - Alte 5 cazuri de imbolnavire cu noul coronavirus au fost confirmate miercuri, iar numarul cazurilor la nivel national a ajuns la 47. --- *ACTUALIZARE - Un barbat de 52 de ani din Constanta este al 39-lea caz de coronavirus din Romania, acesta declara ca nu a avut contact cu o persoana infectata si nici nu a calatorit in aceasta perioada.

inca un caz de coronavirus confirmat - bilantul imbolnavirilor ajunge la 49

ACTUALIZARE - Al 49 - lea caz de coronavirus a fost diagnosticat, joi, in tara noastra, o femeie de 45 de ani, venita din Italia, aflata in carantina in Arad. --- *ACTUALIZARE- inca doua cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate joi, bilantul imbolnavirilor ajungand la 49 persoane, conform datelor Institutului National de Sanatate Publica INSP). --- *ACTUALIZARE - Alte 5 cazuri de imbolnavire cu noul coronavirus au fost confirmate miercuri, iar numarul cazurilor la nivel national a ajuns la 47.

inca trei cazuri de coronavirus confirmate - bilantul imbolnavirilor ajungand la 35

ACTUALIZARE - inca trei cazuri au fost confirmate cu noul coronavirus miercuri, numarul total ajungand la nivel national la 35. --- * ACTUALIZARE - Bilantul imbolnavirilor cu COVID-19 a ajuns la 32, dupa ce miercuri dupa-amiaza a fost confirmat un nou caz. Este vorba despre un barbat in varsta de 38 ani din Iasi, care a intrat in contact cu un caz confirmat in Varsovia. --- * ACTUALIZARE - inca un caz de imbolnavire cu noul coronavirus a fost confirmat miercuri dimineata. Este vorba despre un barbat de 42 de ani din Iasi. Numarul total, la nivel national, a ajuns la 31 de cazuri.

inca un caz de coronavirus confirmat - bilantul imbolnavirilor ajungand la 32

ACTUALIZARE - Bilantul imbolnavirilor cu COVID-19 a ajuns la 32, dupa ce miercuri dupa-amiaza a fost confirmat un nou caz. Este vorba despre un barbat in varsta de 38 ani din Iasi, care a intrat in contact cu un caz confirmat in Varsovia. --- * ACTUALIZARE - inca un caz de imbolnavire cu noul coronavirus a fost confirmat miercuri dimineata. Este vorba despre un barbat de 42 de ani din Iasi. Numarul total, la nivel national, a ajuns la 31 de cazuri.

inca cinci cazuri de coronavirus confirmate - bilantul imbolnavirilor ajunge la 49

ACTUALIZARE - Alte 5 cazuri de imbolnavire cu noul coronavirus au fost confirmate miercuri, iar numarul cazurilor la nivel national a ajuns la 49. --- *ACTUALIZARE - Un barbat de 52 de ani din Constanta este al 39-lea caz de coronavirus din Romania, acesta declara ca nu a avut contact cu o persoana infectata si nici nu a calatorit in aceasta perioada. --- *ACTUALIZARE - O femeie de 54 de ani este al 38-lea caz de coronavirus din Romania --- *ACTUALIZARE - Un barbat de 47 de ani din Bucuresti a fost diagnosticat cu coronavirus, fiind al 37-lea caz din Romania, barbatul a calatorit la Stuttgart intre 26. 03 si prezinta simptome din data de 06. --- * ACTUALIZARE - Al 36-lea caz de coronavirus a fost diagnosticat, miercuri dupa-amiaza, un barbat venit din Israel care este internat la ATI la Spitalul Victor Babes. --- * ACTUALIZARE - inca trei cazuri au fost confirmate cu noul coronavirus miercuri, numarul total ajungand la nivel national la 35.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,4298 seconds )